2777
2789
عنوان

بچه هام از کله ی سحر تا پاسی از شب با هم دعوا دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 28 پست
خارج از تحمل شده برام ،یعنی اینا سر هر چیری بحث راه میندازن گاهی کسی میپرسه دعواشون سر چیه ؟ میگم مه ...

حق داری عزیزم اعصاب بهم میریزه ولی چاره چیه 😅

مادر من ب جایی می رسید که از خونه میزد بیرون 

کلاس ورزشی ثبت نامشون کنید که اونجا انرژی رو تخلیه کنن و وقت دعوا نداشته باشن

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

دقیقا میدونم چی میگین .بخدا منم میبینم اینا زیر تختی جایی دارن با هم بازی میکنن ذوق میکنم ،که یهو صد ...

ببین من ک پیششونم بیشتردعوا میکنن ظهرا خودمو میزنم ب خواب میگم وقت استراحتمه یواشکی ک مثلا من خوابم میگن بهم بریم بازی دیگ کنار هم بدون ذره ای دعوا اما تامنومیبینن شروع نمیدونم چرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی ی چی بگم وقتایی ک دختر بزرگم مدرسه اس این کوچولوم بشدت بی حال بی انرژیه درسته خیلی دعوا میکنن ول ...

اتفاقا دکتر عزیزی هم همینو میگه ،میگه اینا دارن برای قدرت گرفتن میجنگن ،نباید دخالت کنید ،من معمولا دخالت نمیکنم و طرفداری نمبکنم ولی از صدای زیادشون‌کلافه و‌عصبی میشم ،این عصبی بودن مادر خونه بزرگترین ضربه س ,قشنگ خشم تو خونه در گردشه

حق داری عزیزم اعصاب بهم میریزه ولی چاره چیه 😅مادر من ب جایی می رسید که از خونه میزد بیرون کلاس ورزش ...

کاش منو مادرتون همسابه بودیم ،میشستیم پیش هم 

شماها رو‌هم میفرستادیم پیش هم به دعواتون برسین 😂

کلاس ورزشی ایده ی خوبیه .😍ممنونم 🌹

مثلا کلاس نقاشی های کودکان بصورت گروهی یا کارگاه سفالگری

ممنونم 

با هم فرستادمشون کلاس زبان 

هنوز دوره ی بچه های بزرگتر تشکیل نشده ،پسرم مجبوره با خواهرش بره 

اونروز میگفت کاش زودتر کلاس خودم شروع شه ،اینقدر منت سرم نذاره که تو میای کلاس من 

راس میگه خواهرش همه ش منت سرش میذاره که داری مبای کلاس من 

ممنونم با هم فرستادمشون کلاس زبان هنوز دوره ی بچه های بزرگتر تشکیل نشده ،پسرم مجبوره با خواهرش بره ا ...

کلاسایی که حالت تفریحی تر دارن بهترع مثل همون نقاشی یا کارگاه سفال ولی زبانم خوبه افرین 

❤️🙏🏻التماس دعا