2777
2789

هفته هشتم برو سونو بهت میگه

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته 5 هستم با بتای 1500,ب نظرتون نرمال؟

اره خداروشکر خوبه سه هفته دیگه برو سونو ایشالله همه چی خوب و نرمال باشه خوب غذا بخور غذاهای مضرم حذف کن خوبم استراحت کن

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
شما الان علائمتون چیه؟

من 

فقط دوسه روز قبل حالت تهوع شدید داشتم

سینه هامم خیلی بزرگ شده و لباس زیرای بزرگ گرفتم

زیادم رو پاهام وایسم کمر درد و دل درد میگیرم

منظورتو میفهمم.من که تا هفته ی شونزده کلی فکر و خیال داشتم تا بشه صدا قلبش رو گوش بدم تو پایگاه بهداشت.بعدشم همش منتظر تکوناش بودم.الان کلی ورجه ورجه میکنه دیگه خیالم راحته خوبه حالش. 

منظورتو میفهمم.من که تا هفته ی شونزده کلی فکر و خیال داشتم تا بشه صدا قلبش رو گوش بدم تو پایگاه بهدا ...

اره واقعا سخته,دنبال علائمم ,وقتی ک کم و زیاد میشن استرس میگیرم,اگه دوباره ازمایش تیتر بدم دوبرابر شده باشه یعنی در حال رشده؟یا بیخیال شم

شما الان علائمتون چیه؟

تا قبل از هفته 20 که کم کم حرکاتشو میفهمی هیچ راهی به جز سونو نیست.. هر کسی هم علایم بارداری نداره...بعصیا دارن بعصیا ندارن....

فقط بدون بدترین چیز استرسه..سعی کن اروم باشی

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹