2777
2789

مادرشوهرم که یه هفته بعد از زایمانم اومد دو هفته موند و اعصاب و روان منو به هم ریخت تازه امروز رفته بود خونه خواهرش و یه نفس راحت میخواستم بکشم که زنگ زدن گفتن خاله‌های شوهرم فردا میخوان بیان خونمون. شوهرمم اصرار و اصرار که واسه ناهار بیاین‌. حالا ما ۵ ساله ازدواج کردیم تا حالا نیومدن خونمون. منم به شوهرم گفتم چرا میگی ناهار بیان؟ شوهرمم گفت به خودت فشار نیار حالا من گفتم اونا که نمیان

ولی زنگ زدن گفتن واسه ناهار میان. فقط میخوام بگیرم شوهرمو با اون ننه‌‌ی سلیطه‌ش رو خفه کنم انقدر که تو این یه ماه خون به جیگر من کردن.

من که فردا دست به سیاه و سفید نمیزنم شوهرم خودش باید همه کارارو بکنه ولی از این حرصم میگیره که چرا اینا هیچ کدوم درک و شعور ندارن من تازه صبح میخوابم اینا چرا واسه ناهار باید بیان خونمون شوهرم چرا باید تعارف کنه..

کاش میشد تنها زندگی کنم خسته‌م از همه

وا خوب غذا درست نکن بره از بیرون بگیره

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا و ابدا غذا درست نکن تا شوهرت ادب بشه

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

بندازمش توی خرج گرون و بهترین چیزا رو از رستوران سفارش بده جوری خرج بزار واسه این مهمونی روی دستش که بشه بار اخرش

البته که مهمون خوبه ولی نه الان که شرایطش و نداری و نه بدون هماهنگی با تو

وا خوب غذا درست نکن بره از بیرون بگیره

فقط غذا نیست که 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

عزیزم اونا گناهی ندارن بیشعوری شوهرته 

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝