2777
2789
عنوان

دخترم یک ماهشم نشده شوهرم مهمون دعوت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 5840 بازدید | 123 پست

استارتر ببین گلم من بچه ندارم نمیدونم چند سالتونه عزیزم اینو از من 41 ساله بپذیر سخت نگیر عزیزم. ببین دو راه داری یا بشینی غصه بخوری یا مسئولانه از پس این چالش بر بیای...تو راه دوم رو قطعا انتخاب کن عزیزم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما خونه رو بگو شوهرت تمییز کنه جارو بزنه و غذا رو صبح زود بگذاره...وقتی دو ساعت خونه رو مرتب کرد و ...

به خدا اصلا حوصله‌ی هیچ کاری رو ندارم فقط میخوام بخوابم

از وقتی دخترم به دنیا اومده کلا خونه بودم صورتم نیاز به اصلاح داره ولی حوصلشو ندارم انقدر که خستم

اصلا غذا نمیپزم خودش میپزه ولی باید بیام پیش اینا بشینم یا نه؟باید به خودم برسم یا نه؟من حتی فرصت خو ...

زنگ بزن کنسل کن

بگو شرمنده من حالم بده نمیتونم کاری کنم

انشالله یه روز دیگه ازتون پذیرایی مفصل انجام میدیم

بچه رو بگیر بغلت از جات بلند نشو

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
به خدا اصلا حوصله‌ی هیچ کاری رو ندارم فقط میخوام بخوابماز وقتی دخترم به دنیا اومده کلا خونه بودم صور ...

میدونم گلم شرایطتت سخت هست ولی کاریه که شده باید مدیریتش کنی خیلی زود فردا عصر میشه و تنها میشی دوباره

شوهرم که آره ولی اونا هم بی شعورن۵ ساله نیومدن حالا باید بیان آخه بازم نمیومدین خب

عزیزم سخت نگیر اصلا ، هیچ کسم از تو توقع نداره پاشی پذیرایی کنی یا هر چی ، خودشون مطمئن باش فردا همه کاراشون رو میکنن، ایشالا به کادوی تپل هم واسه نوزادت میارن 😁

ببخشید شوهرت خیلی بی عقله ،الویت شما و بچه هستین نه خانوادش ،فردا دست به سیاه و سفید نزن راحت استراحت کن ،واقعا بچه داری سخته درکت میکنم خودم سه ماه دیگه نی نیم میاد 😍😍

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
این که واسه ناهار میان عجیب نیست؟نیم ساعت میان میشینن میرن نه اینجوریشوهرمم اصلا انتظار نداشته اینا ...

خوب خودت میگی شوهرت خیلییی اصرار کرده و گیر داده بهشون . آدم وقتی واقعا قصد دعوت نداره و حرفش تعارفه یه بار میگه و رد میشه ولی وقتی هی اصرارررر کنی به طرف خوب ممکنه بگه لابد شرایط داره که اینجوری گیر داده 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم