2777
2789
عنوان

دخترم یک ماهشم نشده شوهرم مهمون دعوت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 5840 بازدید | 123 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوخی کردم😁 حالا بنده خدا جوگیر شده دهنشو کامل سرویس نکن . ولی زیاد ب خودت زحمت نده .برنج بپز .کبابی چیزی از بیرون بگیرید .جلو مهمونا هم هی بگو ببخشید بابت کم و کسری  الان شرایط مناسبی ندارم (ک خودشون بفهمن کار زشتی کردن ) این همه زن ک تجربه زایمان دارن .یکیشون عقلش نکشید بگه زشته نریم برا ناهار و شام

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

اصلا غذا نمیپزم خودش میپزه ولی باید بیام پیش اینا بشینم یا نه؟باید به خودم برسم یا نه؟من حتی فرصت خو ...

وای حق داری گیر چه زبون نفهمایی افتادی حتما مادرشوهرتم میخواد به این بهونه دوباره دو هفته بمونه

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

عزيزم قدم نو رسيده مبارك 

حرص نخور اونيكه ناهار مهمون دعوت كرده خودشم فكر غذاشو ميكنه شما هم تا يازده بخواب يه دوش بگير و اماده بشين اما به شوهرت بگو بواي سلامتي بچه بهتر بود مهمونا تايم طولاني نمونن اينو جدي ميگم شما هم سعي كن بچه رو كه ديدن ببريش تو اتاق بخوابونيش دور از جون مريض نشه 

شوهرم که آره ولی اونا هم بی شعورن۵ ساله نیومدن حالا باید بیان آخه بازم نمیومدین خب

شوهرت اصرار کرده دیگه 

کم عقلیشه

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

شوخی کردم😁 حالا بنده خدا جوگیر شده دهنشو کامل سرویس نکن . ولی زیاد ب خودت زحمت نده .برنج بپز .کبابی ...

من اصلا غذا نمیپزم خودش میخواد آبگوشت بپزه 

و کلا میخوام بشینم

باورت میشه امروز ساعت ۹ صبح خوابیدم؟ کل شبو بیدار بودم

حالا من چطور فردا مرتب و آماده جلوی مهمونا ظاهر شم

شوهرم که آره ولی اونا هم بی شعورن۵ ساله نیومدن حالا باید بیان آخه بازم نمیومدین خب

خوب ببین الان فرق داره ، شاید میان تبریک تولد بچه خواهرشون ؟ مگه شما رسم ندارین بعد تولد بچه فامیل بیان برای دیدن نوزاد  ؟ اصلش اصرار شوهرت اشتباه بوده وگرنه به نظرم کار اونا خیلی عجیب نیست 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خوب ببین الان فرق داره ، شاید میان تبریک تولد بچه خواهرشون ؟ مگه شما رسم ندارین بعد تولد بچه فامیل ب ...

این که واسه ناهار میان عجیب نیست؟

نیم ساعت میان میشینن میرن نه اینجوری

شوهرمم اصلا انتظار نداشته اینا تعارف ناهار رو قبول کنن

شما خونه رو بگو شوهرت تمییز کنه جارو بزنه و غذا رو صبح زود بگذاره...وقتی دو ساعت خونه رو مرتب کرد و بگوشت رو گذاشت بچه رو بده یکساعت نگه داره برو اتاق درو ببند قشنگ یک ساعت بخواب فرش میشی..بعدش بیدار شو سرحال میشی ...بعد بچه رو یکم بهش برس باز بده دست همسرت و برو دوش بگیر قبل اومدن مهمونا