2777
2789
عنوان

شوهرم غذای شرکتشون نخورده

241 بازدید | 12 پست

آورده من بخورم یک پرسه، صدبار از من میپرسه غذا چطور بود؟منم گفتم جالب نبود، آنقدر که گداست سالی یکبار هم رستوران نمیریم یه پرس غذا بمن داد دهن منو نگاه میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا از ورژن مثبت نگاه نمیکنی از صبح تا شب گشته بوده که مثلا تورو خوشحال کنه غذاشو نخورده که برای تو بیاره شاید ذوق داره که ازت میپرس چطور بود که نو بگی خوب بود خوشحال بشه احساس خوبی بهت داده باشه فقط از دید منفی نگاه نکنید  

چرا از ورژن مثبت نگاه نمیکنی از صبح تا شب گشته بوده که مثلا تورو خوشحال کنه غذاشو نخورده که برای تو ...

ببین کلا گداست، یهویی سر بی دقتی دویست میلیون ضرر میزنه به ماشین عین خیالش نیست ولی در حد هزارتومن خسیسه

ببین کلا گداست، یهویی سر بی دقتی دویست میلیون ضرر میزنه به ماشین عین خیالش نیست ولی در حد هزارتومن خ ...

با سیاست و زبون خوش باید خرش کنی اینجوری خرج میکنه برات...با تیکه کنایه کارت پیش نمیره

فک کردم منظورت اینه که خواسته محبت کنه برات که غذاشو اورده

میتونست از این منظر هم بهش نگاه کنه

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

به تربیت خانوادگی برمیگرده، کسب که در حد لواشک بیشتر خرج زنش نمیکنه

مثلا همین غذارو که اورد و انقد منتظر بوده ک تعریف کنی باید مثلا خوشحال میشدی و میگفتی دستت درد نکنه به فکرم بودی غذاتو برام اوردی😍 چقد خوب میشه هرچندوقت یبار باهم بریم بیرون دوتایی غذای بیرون بخوریم نه؟

با روی خوش