2777
2789
عنوان

جواب سونو بارداری

333 بازدید | 24 پست

بچه ها من امروز ۶ هفتمه

جمعه لکه بینی داشتم بعد از نزدیکی

ترسیدم امروز رفتم سونو شکمی

بچه ها جنین و ضربان قلب و ندید😭😭😭 ب نظرتون زود بوده ؟

کسی هست ۶ هفته رفته باشه چیزی ندیده باشن ؟

ساک بارداری اون هفته دوشنبه  که ۵ هفتم بود ۸میلیمتر بود و امروز که ۶ هفتم بود ساک بارداری ۱۶ میلیمتر بود

نرمال اینه ک روزی ۱میلیمتر رشد کنه که رشدش درست بود ،

سن بارداری تو سونو با تاریخ پریم یکی بود

بچه ها دستام داره میلرزه چ کار کنم؟ ب نظرتون پوچه؟

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️

زوده واسه قلب

٨يا ٩هفته برو

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط دیگه نزدیکی نداشته باش تو سه ماه اول نزدیکی خوب نیست دوم اینکه احتمال ۷۰ درصد طبق اطلاعاتم پوچه ولی بازم صبر کن  چون ی موقع میبینی خودش و دیر نشون میده 

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉

نه عزیزم. منم شش هفته رفتم هیچی تو ساک بارداری نبود. لکه بینی هم داشتم.دکتر گفت فقط استراحت کن.بعد دو هفته رفتم خداروشکر هم نی نی بود هم قلبش تشکیل شده بود. زیر هشت هفته قلب تشکیل نمیشه. نگران نباش که سمه برات. منم کلی نذر و نیاز کردم ولی سپردم به خدا. دو هفته دیگه برو سونو همه چی عالیه. 

نه عزیزم. منم شش هفته رفتم هیچی تو ساک بارداری نبود. لکه بینی هم داشتم.دکتر گفت فقط استراحت کن.بعد د ...

تو رو خدا راست میگی؟ چقدر حس بدیه

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️
منم هفته ۶رفتم فقط ساک دیدن.منم خیال اسوده دیگه نرفتم.تا اینکه هفته ۱۳برا غربالگری رفتم.تو هم اصلا ن ...

خوش ب حالت چقدر صبوری