2777
2789

چند سال پیش سر یه موضوعی یه جنگ حساااابی کردن و قهر کردن کلا مامانم دلش خونه از دستش سایه شو با تیر میزنه ولی نمیشه که تا اخر عمر همینجوری موند حداقل در حد یه سلام علیکم باشه خوبه یه چیزی بگید بعضی وقتا بگم دلش یه کم نرم شه

از خوبیای مادر بزرگت براش تعریف کن.خاطرات خوبی که با هم داشتن

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مشکل اینه که هیچ خاطره خوبیم ازش ندارهمادرشوهر مامانمه

اوه اوه ...من فکر کردم مادر خودشه ..حالا چه اصراری داری با هم خوب بشن وقتی این همه به مامانت بدی کرده؟

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

اوه اوه ...من فکر کردم مادر خودشه ..حالا چه اصراری داری با هم خوب بشن وقتی این همه به مامانت بدی کرد ...

بعضی وقتا دلم برا بابام میسوزه همین فقط

وگرنه خودمم ازش بدم میاد

بعضی وقتا دلم برا بابام میسوزه همین فقطوگرنه خودمم ازش بدم میاد

خب بابات برن و بیان و رفت و آمد داشته باشن ولی مامانت در حد همون عید یه ساعت بره و بیاد کافیه....تقریبا در تمام موارد بدرفتاری با عروس مرد مقصره که حد و حدکد رو برا خانوادش مشخص نمیکنه و در نهایت دودش تو چشم خودش هم میره