2777
2789
عنوان

مادری که ده روز بچه رو

118 بازدید | 6 پست

بچه مدرسه ایش رو میذاره پیش مادر شوهر و میره مسافرت

نظرتون چیه در موردش؟

قصد قضاوت نیست 

خیلیا میپسنتدن خیلیا انتقاد میکنن

من خودم نمی پسندم

نظر شما چیه 

بچش کلاس دومه

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره به ظرفیت مادرشوهر

بعضی مادرشوهرا دوس دارن بچه داری کنن

بعضیام بیزارند از رو اجبار نگه میدارن؛عروس باید متوجه بشه اگه مادرشوهر تمایلی نداره به نگهداری بچه ها،نباید این کارو بکنه

بستگی داره به ظرفیت مادرشوهربعضی مادرشوهرا دوس دارن بچه داری کننبعضیام بیزارند از رو اجبار نگه میدار ...

واقعیت من اصلا با قسمت مادرشوهر مشکلی ندارم اصلا

اینکه بچه کلاس دومی رو ۱۰ رووز ول کنی بری خیلی عجیب بود برام

اونم صرفا به خاطر مسافرت و تفریح

جالبه اکثرا رو مادرشوهر زوم کردن

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
واقعیت من اصلا با قسمت مادرشوهر مشکلی ندارم اصلااینکه بچه کلاس دومی رو ۱۰ رووز ول کنی بری خیلی عجیب ...

بعضیا اصلا وابستگی چندانی ندارن به بچه هاشون

اتفاقا همچین آدمایی خیلی موفق ترن...دوست خودم یه دختر ۱۰ ساله و یه دختر دوساله شو میزاره پیش مادرشوهر میره سرکار...

مسافرت میره...

ماشاءالله خیییلی جوون و خوب مونده از بس غصه بچه هاشو نمیخوره دو تا دختر خوشگل و ناز داره

هنوزم خواستگار داره 🫠