سلام دوستان من 15روز پری اقدام کردم برای بارداری دیروز بی بی چک نوع مدیکور استفاده کردم یه خط خیلی خیلی کمرنگ افتاد یعنی با دیروز میشد 11روز ک من اقدام کردم امروز رفتم آزمایش خون دادم جواب شده 2.84منفی . 7این ماه هم وقت پریودیمه یعنی عجله کروم برای آزمایش به نظر شما اگه پریود نشدم امکان داره حامله باشم اخه علائمی مثل درد تخمدان و کمر درد و بی اشتهایی و معده درد دارم
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
میترسم بازخودمو امیدوار کنم بعد باز برم آز بدم منفی بشه من همین امروز وقتی فهمیدم منفی کلی گریه کردم ...
گریه کردن نداره این ماه نشد ماه بعدی عزیزم
علائم که دل درد مثه پریودی دارم و شبا احساس سرمای شدید دارم. سمت چپ دلم بعضی وقتا تیر میکشه.چند روز پیش پادرد هم داشتم. ولی الان خداروشکر فقط دل دردش مونده
سلام عزیزم خوبی من امروز از خواب بیدار شدم فک کردم پریود شدم بعد دیدم یه لک قهویی با ترش سفید رنگ به ...
نمیدونم عزیزم تا شب واستا ببین اگه لک بیشتر شد که پریودی هست اگه کمرنگتر شد و یا تغییری نکرد احتمالا لک لانه گزینی باشه. منم هفته پیش لک دیدم ولی قهوه ای خیلی کمرنگ بود که بعد یک ساعت خودش رفع شد