2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبی عزیزم من بعد اظهری ازم خون اومد خیلی میترسم دست رسی به دکتر ندارم البته خیلی کم بود طبیعیه

مرسی قربونت اول اینو بدون خوب حالتو درک میکنم نه واسه من اتفاق نیفتاد ولی استراحت مطلق کن اگه بتونی بری بیمارستان که بهتر نی نیت تکون میخوره؟اگه اره ک خداروشکر چون من زیاد توی اینستا نگاه میکنم میکن نشونه بازشدن دهانه رحمه بخاطراین میگم کارنکن خطرناکه یه چیزشیرین بخور دراز بکش تایکساعت تکونای بچتو بشمار ببین حالش خوبه تکون میخوره

اره تکون میخوره یکم بهم فشار اومده خون ریزی واسه همونه

خب خداروشکر اره خطرناکه مواظب خودت باش فشار نیار ب خودت منم یکبار ماه سوم بود انقد شربت زعفرانی خوردم و طبقه بالا وپایین اومدم ورفتم البته نه از قصد ها چون توی محرم بود واینکه ما دنبال خونه بودیم خیلی نگران بودم دکترم نرفتم فقط دراز کشیدم خداروشکرهیچی نشد

خونریزی و لکه بینی جز چیزایی که باید سریع به بیمارستان مراجعه کرد حتی مطب دکتر نباید رفت

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی عزیزم من بعد اظهری ازم خون اومد خیلی میترسم دست رسی به دکتر ندارم البته خیلی کم بود طبیعیه

استراحت کن و شیاف پروژسترون 400 بگذار 

قطعا طبیعی نیست 

کاش بیمارستان می‌رفتی 

خب خداروشکر اره خطرناکه مواظب خودت باش فشار نیار ب خودت منم یکبار ماه سوم بود انقد شربت زعفرانی خورد ...

سه ماهه اول با سوم خیلیییی فرق داره قضیه اش

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هماتوم نداری؟

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..