2777
2789
شوهر احمقم باعث شد

اخی عزیزدلم اشکال نداره اگه میخای بگو درد و دل کن توخودت نریز اگرم نه نمیخای بازش کنی اشکال نداره فقط اینو بدون مشکلتون حل میشه مهم نی نیتونه منم همه اینارو پشت سرم گذاشتم میدونم چی میگی و چ حالی داری

اخه کوه هستیم نمیشه

وا چی از جون خودت و بچه ات مهم تر؟ خب برگردین

عزیزم من خودم کادردرمانم کارمه 

خونریزی جز اورژانس هاس توی بارداری

ممکن دهانه رحم باز شده باشه اگه به موقع بری با یه سرم سولفات زایمانت به تعویق بیفته وگرنه هی باز و بازتر میشه

یااینکه ممکن دکلمان جفت باشه و کم باشه هنوز ولی تری بیشتر بشه اونوقت خدای نکرده جون خودت و بچه در خطر 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میدونم خودم ولی کلا میگم ک اگ دسترسی نداره و نمیتونه بره حداقل استراحت کنه چون منم احتمال سقط بو ...

اره عزیزم سه ماه اول سقطه نهایت که اینم وحشتناکه ولی سه ماهه اخر ممکن زایمان زودرس داشته باشه یه بچه ناقص بدنیا بیاد بچه ای که بره دستگاه و هزاران ویزیت و مراقبت تا دو سالگی داره

ممکن دکلمان جفت باشه وقتی جفت کامل دکلمان داشته باشه در عرض چند دقیقه مادر چند لیتر خون از دست میده و خدای نکرده فوت میشه خیلیییی خطرناکه این قضیه مخصوصا تو این سن بارداری

هرچی زودتر باید بره بیمارستان هم امپول بتا بگیره برا کامل شدن ریه نوزاد هم سرم سولفات بگیره برای کنترل انقباض و باز شدن دهانه رحم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا

بله ابریزش از واژن خونریزی و لکه بینی

درد و انقباض منظم

اینا ح

جز اورژانس های بارداری هستن

اخرین بار سونو‌دادی وضعیت جفتت چحور بود؟جفت سرراهی نبود یا پایین نبود؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40