من گاهی گدارپسرمومیزارم خونه مامانم اینامیمونه اونجابابچه هابیشتربازی میکنه وخوش میگذرونه ولی طفلکی اینجاتنهامیمونه وحوصلش سرمیره ایاشماهام بچه هاتون میزاریدبمونن من شوهرمم راضی ه میگه مامانت ازتوبیشترمراقب بچه س
من عضوتازه واردنیسم قبلاهم کاربری داشتم ولی به لطف فلش کردن گوشیم وفراموشی رمزکاربریم حسابم ازنی نی سایت پاک شده پس لطفاهی نگیدتازه وارداازاین تایپیک هاازاین حرفها...😕😕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میذارم ننه شوهر میگه بیار پیش من به خاطر مسایل اخلاقی نمیتونم و واقعا مراقبتش صفره
منم مادرشوهرم حس میکنم بدش میادولی چون۷۰سالشه من زیادراحت نیستم اون جابمونه بچمم اذیت میشه بدترتنهامیشه یکبارواسه یه ربع هم نمونددلش تنگ میشه اماخونه مادرم میمونه
من عضوتازه واردنیسم قبلاهم کاربری داشتم ولی به لطف فلش کردن گوشیم وفراموشی رمزکاربریم حسابم ازنی نی سایت پاک شده پس لطفاهی نگیدتازه وارداازاین تایپیک هاازاین حرفها...😕😕
منم پیش مادرم میذارم ولی مادرشوهر هرگزززز. بچم هفت ماهشه پریشب اونجا بودیم داشت با بچم بازی میکرد بچه رو به حالت ایستاده تکیه داد به مبل و ولش کرد. بهش گفتم هواشو داشته باش این بچه هنوز تعادلشو نمیتونه حفظ کنه، محل نداد بیشعور یک ثانیه بعدش بچم کله پا شد زنیکه ی عوضی آشغال هر هر کر کر خندید. شانس آوردم بچم سرش به پایه ی مبل نگرفت😭😭😭😭
من میرم خونه مادرم میگه دیگه برو بچه ات ادیتم میکنه وقتی میرم بچه سه ساله ام همش خرابکاری میک ...
من شوهرم نمیذاره اونجابمونم بچه رومیگه بذاربمونه خودت بیا 😢😢😢