2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته ای خدا

71 بازدید | 9 پست

از دنیات 

از ادمهات

از همه چی

هیچی دلمو خوشحال نمیکنه هیچی 😔

«وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ * وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثل منی :(

فک نمیکنم شما ذره ای مشکلات منو چشیده باشید انشاالله که هیجوقتم نچشید

دلم گرفته از خدا که میتونه و شاهده ولی..... 

«وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ * وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»

فک نمیکنم شما ذره ای مشکلات منو چشیده باشید انشاالله که هیجوقتم نچشیددلم گرفته از خدا که میتونه و شا ...

امیدوارم حال دلت خوب باشه همه نسبت به خودشون مشکلاتی دارن

تو بردی من دیگه نمیتونم کسی رو مثل تو دوست داشته باشم A نابودم کردی 

منم ای کاش یک خوشی خیلی بزرگ برای همه امون اتفاق بیوفته که غرق در خوش حالی بشیم

الهی آمین

ولی هیچوقت عمر رفتمون برنمیگرده  و زحرایی ک کشیدم فراموش نمیشه 

امیدوارم حال دلت خوب باشه همه نسبت به خودشون مشکلاتی دارن

ممنون الهی حال دل شما هم همیشه خوب باشه

چی بگم