2777
2789
عنوان

دارم میرم حرم امام رضا دعای کمیل بخونم اسماتونو بگین براتون دعا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 61 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی حاجتت روا شه با دل شاد برگردی خونه

منم دلم شکسته اندازه یه کوه دلم سنگینی میکنه 

غم ها تو دلمه ک خدا میتونه آروم کنه

من با دل شکستم برات دعا میکنم

شما هم ب امام رضا بگو من فقط سلامتی خانوادمو میخوام مخصوصا پدر مادرم حالشون خوب باشه دلشون شاد و تنشون سلامت

دیگه هیچی تو این دنیا از خدا نمیخوام فقط سلامتی خانوادم

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡

تو رو خدا دعا کن انشالله تا فردا شب خونه مامان بزرگم بمونیم و انشالله پدر شکاک و حیله گر و بدجنسم دیگه اصلا نیاد خونه مادربزرگم و اصلا خونه مادربزرگم نمونه و همیشه سریع برگرده بره خونمون و روستا و خونه مادربزرگم هیچ وقت نمونه😭تو رو خدا دعا کن انشالله حداقل ماهی یکبار سه ، چهار روز من و خواهرم و داداشام و مادرم بدون پدرم خونه مادربزرگم بیایم بمونیم 😭.

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام و زنعموهام کاملا رابطشون با هم قطع شه چه رفت و آمد حضوری چه تو فضای مجازی اصلا با هم دیگه هیچ رابطه ای نداشته باشن،خیلی کثیف و اهل سواستفاده هستن و زندگی خراب کن هستن 😭

پدرم برا ما حاضر نمیشه ببرتمون دکتر ، حاضر نمیشه ببرتمون تا خونه مادربزرگم ، همش آبرومونو. می بره و بهمون تهمت می زنه حتی لباس برامون نمیخره حتی خورد و خوراک خوب نمیاره هزار تا مریضی و درد جسمی داریم ولی برا خواهر و برادراش و بچهای خواهر و برادراش و زن برادراش همه کار کرد 

اصلا نه پدرم نه عمه هام و نه عموهام و نه بچه های عمه هام و عموهام رو حلال نمی کنیم😔💔

تو رو خدا دعا کن انشالله خدا پدرم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچه های عمه هام و عموهام خیلی ذلیل و بدبخت و بیچاره کنه و محتاج من و عزیزانم شن💔😭🙏🙏 .

تو رو خدا و به چهارده معصوم دعا کن انشالله پدرم ماشین جدید که خریده به اسم مادرم بزنه و انشالله اصلا شر و دردسر من و عزیزانم مخصوصا مادرمو نگیره و انشالله مادرم خیلی زن زبر و زرنگ و باهوشی بشه و  گوشی اندروید خوب هم پدرم برا مادرم بگیره و مادرم خیلی به خودش اهمیت بده و دیگه اصلا ساده و مظلوم و تو سری خور نباشه😭و تو رو خدا دعا کن انشالله اصلا عمه هام و عموهام و بچه های عمه هام و عموهام و زنعموهام سوار ماشینمون نشن (خیلی کثیفن همش خسارت میزنن بهمون ).

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم دیگه اصلا من و عزیزانم رو نزنه و برامون قلدری نکنه و دیگه اثلا پدرم زور و توان و قدرت شر و کولی بازی و دعوا کردن و کتک زدن و تهمت زدن و خساست در حق من و عزیزانم و آبروی من وعزیزانم بردن  رو نداشته باشه🥹😭.

تو رو به امام جواد دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام و زنعموهام و زن داییام و شوهر سابقم و خانواده اش هر چقدر من و عزیزانم رو کتک زدن کتک بخورن و انشالله هر چقدر بهمون تهمت زدن بهشون تهمت بزنن و هر چقدر آبرومونو برد آبروشون همه جا بره و هر چقدر کوچیک و تحقیرمون کرد کوچیک و تحقیرشون کنن و انشالله هر چی ازمون گرفتن و هر بلایی سرمون آوردن سرشون پیش بیاد همین روزا خیلی زود😭 وانشالله دیگه هیچ وقت زور پدرم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچهای عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانواده اش به من و عزیزانم نرسه و اندازه سر سوزن نتونن آزارمون بدن و در حقمون هیچ ظلمی نتونن کنن😔.