2777
2789
عنوان

دارم میرم حرم امام رضا دعای کمیل بخونم اسماتونو بگین براتون دعا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 61 پست

تو رو خدا دعا کن مادرم خیلی زود جاهایی از فکش که دندون نداره ایمپلنت کنه و اصلا اذیت نشه و درد نکشه و دماغشو فانتزی عمل کنه و خیلی خوشگل شه و پولشو خدا براش برسونه🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم همین روزا دندوناشو ارتودنسی کنه و دو فکش رو هم قرار بگیره و خیلی خوشگل شه و پول ارتودنسیشو خدا برسونه🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله خواهرم کچل نشه و همین روزا بره متخصص پوست و مو و موهاش خیلی پر پشت شه و کچل نشه و پول دکترشو خدا برسونه 😭.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

التماس دعا ،بگو آقا طلسم وسیاهی دل سیاهان به خودشون برگردون به طفلای بی گناه من رحم کن 

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔

زینب

صاحبخونه پولمونو بدهد و خونمون رو عوض کنیم و از همسایه بد دورشیم به آقا سلام منو برسون بگو خودش درست کنه زندگیمو

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

تو رو خدا دعا کن انشالله معجزه شه و حتما امسال دانشکده دندون پزشکی مرکز استانمون ارتودنسی قبل از جراحی فک کنم و انشالله تابستون ۱۴۰۵ تیرماه حتما بیمارستان دولتی مرکز استانمون جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه نداشته باشم و خیلی خوشگل شم  با هزینه خیلی کم و کیفیت عالی ارتودنسی قبل جراحی فک و جراحی فک کنم😭.

تو رو به امام رضا دعا کن انشالله پدرم هم وزن طلاهایی که از مادرم به زور و با دروغ برد طلا همین روزا براش بزاره و انشالله پدرم پول مهریه ای که ازم با حیله و بدجنسی برد حداقل بهم دو میلیارد همین روزا پول بده 😭.

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم شغل ثابت مثل نگهبانی همین امروز گیرش بیاد و پدرم تنبلی و خود خواهیشو بزاره کنار بره کار کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا پدرم بیکار و خونه نشین نشه 😭🥹.

تو رو خدا دعا کن انشالله شوهر سابقم و اون خواستگارم که بله برونمون بهم خورد و پسر دایی مادرم که عقدمون بهم خورد سه تاشون بهم برگردن و مدام ازم خواستگاری کنن و عاشق و دیوونم شن و فقط چشمشون منو ببینه و همه جوره خواهانم شن 😭😭

گلم تو رو خدا دعا کن شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و پدرم و شوهر آینده من و خواهرم انشالله اصلا زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و بهمون وفا دار شن شوهرامون کتکمون نزنن و خسیس و بداخلاق و شکاک و تهمت زننده و خیانتکار و شر و وحشی برا من و عزیزانم نباشن 😭(من و خواهرم ازدواج بد کردیم طلاق گرفتیم خیلی میترسیم از ازدواج،پدرم و شوهر خاله هام خیلی ظالمن دعا کن ظلمایی که پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهر های سابق من و خواهرم در حق من و عزیزانم کردن سر خودشون بیاد بفهمن چقد بد کردن در حق من و عزیزانم)..