2821
2789
عنوان

جواب شما به این آقا چیه

152 بازدید | 12 پست

سلام💖 

اول شرایط خودم رو خلاصه بگم، من تقریبا درحال ورود به سن ۲۱ سالگی هستم و تا الان هیچگونه رابطه عاطفی نداشتم به دلیل خط قرمزها و شرایطم.

من و این آقایی که بهم پیشنهاد دادن هر دو یک کشور دیگه هم ساکن هستیم، این آقا ۲۴ سالشونه ، رشته تحصیلی پزشکی میخونن ، از لحاظ اعتقادی به شدت کاملا آدم باخدا و با ایمانی هست دنبال پول حروم نیست ، اهل خرج کردنه خساست نداره ، ظاهرشون مورد تاییدم هست دیگه نمیدونم خوبه یا بد اما به نظرم اکیه، مستقل هستند و شرایط مالی خیلی کنجکاوی نکردم نمیدونم چطوریه اما طبق چیزی که دیدم ماشین خوبی دارن مرسدس بنز 

اهل پارتی و... نیستند بالاخره سالهاست که ایران زندگی نمیکنن 

اما ویژگی های بد: اولین مورد که به شدت خط قرمز منه سیگار میکشن ، سعی کرده تو این چند وقت کمترش کمه اما من نمیدونم میتونه کنار بزاره یا نه ، خودشون میگن بهم زمان بده کمش کنم بعد کامل ترک میکنم 

مورد دوم یکم غرور داره یعنی دلش میخواد طرف مقابل بیشتر کوتاه بیاد ، من اصلا این شکلی نیستم 😂 تا الان اون کوتاه اومده ولی میدونم دوست داره دختر بیشتر کوتاه بیاد 

مورد سوم یه دنده هم هست تا حدودی و البته خیلی هعی حرف ازدواج وسط میکشه که من مخالفم

🔴 یک مشکلی من دارم اینه که فکر میکنم اگه برم تو رابطه به خانوادم خیانت کردم چون اونا با هزار امید منتظر پیشرفت من هستن و میدونم دوست ندارن کاری جز درس خوندن انجام بدم ، منم نمیتونم درس و رابطه رو هندل کنم تمرکزم بهم میریزه

این آقا بمن فرصت دادن تا شب جواب قطعی رو بدم ، من نمیتونم بگم میرم تو رابطه اگه بد بود کات میکنم چنین آدمی نیستم. 

خواهرانه راهنمایی کنید چون شما از بیرون می‌بینید 

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱

به دلت نگاه کن 

این مسائل رو نمیشه با مغز خشک و خالی و فقط روی استدلال و منطق چاره کرد

از طرفی به خانواده‌ت خیانت نمیکنی 

من دقیقا طرز فکر تو رو داشتم و از همه پسرا به شکل بیزاری جویانه ای دوری میکردم

تا وقتی که فهمیدم مامان فوق خشک مذهب من دو سال بعد فوت بابام مخفیانه با یه اقا صیغه کرده چون عاشقش شده 

من هنوزم نتونستم اون بت ایده ال از دختر خوب بودن رو توی خودم حل کنم و جسارت توی رابطه رفتن رو پیدا کنم ولی اگر شما میتونین دریغ نکنین از خودتون

لایکم نکنید لطفا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظرم درستو بخون این رابطه فک نکنم بدرد بخوره چون طرف یه کشور دیگس خیلی دورید همش اعصاب خوردی دارهب ...

نه هر دو یه کشور دیگه هستیم در حال حاضر 

اما شهرمون متفاوته 

۴ ساعت فاصله هست

به دلت نگاه کن این مسائل رو نمیشه با مغز خشک و خالی و فقط روی استدلال و منطق چاره کرداز طرفی به خانو ...

ممنونم از راهنمایی 

حس کردم خانواده صد خودشو گذاشته انگار وظیفه دونستم منم این مورد رو رعایت کنم

ممنونم از راهنمایی حس کردم خانواده صد خودشو گذاشته انگار وظیفه دونستم منم این مورد رو رعایت کنم

اگر زیر ۱۸ بودین درست بود نباید وارد چنین روابطی میشدین و اینده خودتونو خراب میکردین ولی الان قضیه فرق میکنه

قطعا خانواده‌تون خوشبختی شما رو میخوان چه درسی چه عاطفی 

لایکم نکنید لطفا

منم از سیگار متنفرمبهش بگو که اگ میخوای باهم باشیم باید سیگارتو ترک کنیاصلا پزشک جامعه چرا باید سیگ ...

میگه وقتی مهاجرت کردم بچه بودم اینقدر سختی کشیدم که نفهمیدم کی سیگاری شدم😂 

چقدر سخته که هیچ آدم کاملی وجود نداره

2825
2823
2791
2779
2792