2777
2789
عنوان

غربالگری مرحله دوم

320 بازدید | 22 پست

سلام میدونید در غربالگری کواد مارکر ،ریسک پایین ،متوسط و بالا چه عددی هستند من 1:117هستم میخام بدونم ریسکم بالاست؟

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریسکم بالاست یا متوسط؟

خیللت راحته راحت هیچی نیست سل فری هم که دادی دیگه 

پسره یا دختر؟😍😍

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹
عزیزم جنسشو نمیدونم دارم دق میشم میترسم 

نه اصلا هم ریسکش بالا نیس

نترسی اصلا

خیالت راحت هرچی‌ هست سالمه

جواب آمینو کی میاد؟

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹
نه اصلا هم ریسکش بالا نیس نترسی اصلا خیالت راحت هرچی‌ هست سالمه جواب آمینو کی میاد؟

جواب سل فری گفتن هفت اردیبهشت میاد . ریسک من الان متوسطه؟

جواب سل فری گفتن هفت اردیبهشت میاد . ریسک من الان متوسطه؟

آره عزیزم نگران نباش

چرا اینقد دیر میاد؟

دهام کن

حتما عزیزم منم باردارم

قول می دم هیچی نیس

مطمئنم سالمه بچه ت

آره عزیزم نگران نباش چرا اینقد دیر میاد؟

گفتن دو هفته طول میکشه .تو اینترنت نوشته ریسک زیر 250 یعنی بالا ،خیلی نگرانم کرد

گفتن دو هفته طول میکشه .تو اینترنت نوشته ریسک زیر 250 یعنی بالا ،خیلی نگرانم کرد

تو اینترنت چرت زیاد می‌نویسه از من به تو‌ نصیحت تحقیق نکن تو نت