2777
2789

سال پیش زندگیمون جهنم بود

فقط مشکلات و بد بیاری های خیلی بد

چه کسایی که پز داشته هاشونو اون روزا میدادن بهمون و امسال با خواست خدا از اونا بهتریم

من فقط التماس خدارو کردم و گفتم خودت همچیو درست کن

فقط و فقط معجزه و برکت خدا رو دیدم تو این چند ماه

ادمی که پز داشته هاشو میداد بهم ، دلمو به درد می اورد الان داره میبینه پیشرفت کردیم و چیزی نمیگه 

همسایه ای که پیش مامانم پز جهیزیه گرون دخترشو میداد و قلب مامانم بخاطر نداری میشکست

خدا یکاری کرد مامان من بهتر از اونارو واسم تهیه کنه و دهن همونا بسته شد

ادمی که پز عروسیشو بهم میداد الان میبینه ما وضعمون بهتر شده و بهتر از اون داریم هزینه میکنیم داره از حسادت پاره میشه

خود خاه نیستم ولی فقط خدا میدونه چقددددد قلبم به درد اومده و سکوت کردم

خدایاشکرت خوشحالم برات♥️♥️♥️♥️

منم پدر مادرم جداشدن دلمو خیلیاسوزوندن

دعاکن ن خدا برای منم بسازه

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایاشکرت خوشحالم برات♥️♥️♥️♥️منم پدر مادرم جداشدن دلمو خیلیاسوزوندندعاکن ن خدا برای منم بسازه

میسازه بخدا میسازه

نمیدونی ما چه روزایی کشیدیم

همسرم و من از استرس تا صبح نمیتونستیم سر کنیم

تو این روزا فرض کن وقتی خونوادم بزور اقلام اصلی جهازیه رو میتونستن تهیه کنن

همسایمون میومد از نهار خوری ۱۲ نفره صحبت میکرد پیش مامانم

اخرشم نتونستن چيزايی که چاپلوسیشو میکردنو بخرن

اما ما تونستیم بخریم

میخام بگم خدا هسسس و داره میبینه

میسازه بخدا میسازهنمیدونی ما چه روزایی کشیدیمهمسرم و من از استرس تا صبح نمیتونستیم سر کنیمتو این روز ...

خدایاشکرت😭♥️

خدایا برای همه بخواه برای منم بخواه

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد