2777
2789
عنوان

بنظرتون مث روز اول میشه..

262 بازدید | 23 پست

منو شوهرم بعد سختیهای زیاد بهم رسیدیم.... 8 ساله با هم داریم زندگی میکنیم.... تا چن ماه دیگه بچمون بدنیا میاد.... اما متاسفانه دو مورد پیام دادن به دوتا دختر ازش دیدم ک هیچ جوری از ذهنم نمیره... ی بار بهم تذکر دادم اما مجددا دیدم داره به ی نفر دیگه پیام میده... میخوام امروز و فردا باهاش مطرح کنم و تکلیفمو  یکسره کنم... زندگیمو دوس دارم... ب فکر جدایی نیستم... اما آنقدر ک فکر و خیال کردم و ناراحتی کشیدم اعتماد بنفسمو از دست دادم..بنظرتون همه چی مث قبل میشه؟ . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شوهرت بخاد ارع

وقتی درکنارم نیستی گویی گمشده ایی دارم که چون سرگردانان پیاپی در جستجویش هستم گمشده ایی عزیزو دوستداشتنی دلخوشی روزهای سختم شادی بخش قلب خستم تو بهترین هدیه ی خداوند بمن هستی پسرم👶....................‌‌............من donya1377 سابق هستم میدونم اسم کاربریم سخته معنیش عشقم رهام هستش ولی بهم بگین دنیا😄

به كي پيام ميده؟؟؟؟

يني چي؟؟؟

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

باکسی رابطه داره؟؟؟ اول مطمئن شو کی هست وچندوقت وبعد قدم بردار .الان هرچی بگی حاشامیکنه یا یه طوری بیان میکنه ک فقط درحد پیام وزنگ بوده . اول همه چی رو یجوری سعی کن بفهمی .بعد بهش بگو وتکلیفتو روشن کن

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
شاید رفتار همسرت درست بشه انشالله ولی فکر نمیکنم هیچوقت از یادت بره☹

راستی تو تاپیک کدوم کاربرو دوست دارین ببینین 

یکیش تو بودی یادم رفت بگم😂😂😂

💃🏼شاهزاده پاپی 🧚🏻‍♀️
فکر کن در حد دوس دختر

خيلي اشتباه ميكنه وقتي زن و بچه داره

عزيزم قربونت برم حتما بشين باهاش صحبت كن 

باردارم هسي 

يني چه كه به يكي پيام بده 

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
راستی تو تاپیک کدوم کاربرو دوست دارین ببینین  یکیش تو بودی یادم رفت بگم😂😂😂

😐😐ممنون واقعا 

یکم زود گفتی😂😂😍😍😍😍

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

عزیزم چون بارداری خیلی خیلی هوای خودتو بچتو داشته باش.....

اشتباه من این بود که خیلی داغون شدم یه ماه غذا و خورد و خوراکم به هم ریخته بود ..........

همسرم میگه تو انقدر ناراحت شدی یعنی ۶ سال با عشق زندگی کردنمو ندیدی.......خدایی خیلی زحمت کشید با عشق به خاطر من ...خلاصه که الان دیگه من واسش اون ستاره قبل نیستم حسش نسبت به هم عوض شده میگه چون این همه خوبیامو نادیده گرفتی.....