2777
2789
عنوان

طلاق دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 6035 بازدید | 90 پست
ازطلای عروسی گذشتی؟ مگه نمیگی یه چمدون طلا دادن🤔

اين طلاهايي كه پيشمه مال عقد وبله وبرون وعيد هاس،...چرا جو ميدي كدوم چمدون طلا ...مگه عروس بيل گيتس شدم كه يه چمدون طلا بيارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد عقد هر طلایی ک برا عروس خریداری شده مال عروسه و پسر نمیتونه ادعایی کنه اگه دوست نداری نگهشون داری پسشون بده اگرم میخای نگه داری طلاها رو نگه دار بفروش پس اندازت شه...ربطی ب گرفتن و نگرفتن مهریه نداره

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
من ازطلا عروسي ..ازمراسم عروسي ازخونه ازجهاز ازهمه چيييييي فقط وفقط وفقط بخاطر علاقم گذشتم ...حالا و ...

ولش کن...مردی ک الان نه بیاره بعدا کلی تحقیرت میکنه...ولش کن بره پی کارش بعدا عین چی پشیمون میشه

خخخخ ...ما ازاين شانسا نداريم خواهر..چمدون طلا😳😂

حالا مشکلت چی هست تو؟

بنظرم همسرت هارت و پورت کردون

چندسالتونه؟

چندوقته عقدید؟

دلیل کدورتتون چیه؟

مو به مو توضیح بده،حوصله ندارم چندباربپرسم😁

طلا ازمیزان مهریه کم میشه نصف مهریه بر ذمه ی پسره در دوران عقد

نه...اگه موقع عقد ثبت شده باشه ک خرید طلای عروسی جز مهریه است حق با شماست وگرنه طلا ب عنوان هدیه مال عروسه مگه اینکه قانون جدید هست ک من خبر ندارم

حالا مشکلت چی هست تو؟ بنظرم همسرت هارت و پورت کردون چندسالتونه؟ چندوقته عقدید؟ دلیل کدورتتون چیه ...

٣سال عقديم ...من٢١سالمه ...خلاصه اوايل همه چي خوب بود ...اون گيرداد برم بامادرش زندگي كنم منم گفتم نه ..حالا كه من قبول كردم اون لج كرده ميگه فقط طلاق 

ادم بايد خيلي احمق باشه تو عقد بكارتشو ازدست بده اونم بااين وضع پسرا ...هرلحظه يه بهونه ميارن واس جد ...

عزیزم حرفت خیلی بد بود واقعا.

قرار نیس بلانصبت تا یکی یه خر بیوفته ب طورش همه رو با یه چوب زد.

من خودم توی عقد بکارتمو از دست دادم مشکلیم نداشتم. شوهرم ادم بوده. 

حرف شمام درسته ها الان ب هر پسری نمیشه اعتماد کرد. اما همه ک یجور نیستن. ما هم واسه خاله بازی ازدواج نکرده بودیم اشناییتمون قبل عقد بوده. عقد ینی زن و شوهر فقط بعضی رسم و رسومات باعث فاصله میشه. من خودم دوسال عقد موندم مگ مشکلی پیش اومد؟؟؟ 

فقطم پسرارو با یه چوب نزنید گلم. دخترا هم الان دست کمی از پسرا ندارن. زندگی نمیدونن چیه.شوهر نمیدونن چیه.

قک میکنن شوهر فقط اونیه ک زنو ببره خرید زن هر چی گف مرد بگه روچشم و هر چی زن بخاد بشه. دخترای الان توی دنیای رویاهای خودشون سپری میکنن و چون زیییییااااااادی رویا پردازن و  وقتی با زندگی واقعی رو ب رو میشن فک میکنن نه طرف ما گاوه و ما خوبیم.

هیچ ادمی کامل نیس .منی ک میدونم شوهرم یا زنم مشکل داره حالا یه چیز معمولی. میمونم درستش میکنم اگ دوسش دارم.نمیرم دوتام حرف بزارم پشتش بگم گاو بود. 

خوده منو شوهرم شاید هر ماه یه بحثی تو عقد داریم ولی این منم ک بلدم چطور اداره کنم رابطه رو. ما قهرامون شاید ۵ دیقه باشه. کاری کردم ک خودش یهو زنگ میزنه میگه پاشو بریم یچیز بیرون بخوریم اشتی کنی. ولی اگ بخام میتونم کاری کنم ک اتقد تو دعوا پاچه گیر بشه و بگه فردا طلاق. 

پس رفتار دو طرف شرطه. 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
٣سال عقديم ...من٢١سالمه ...خلاصه اوايل همه چي خوب بود ...اون گيرداد برم بامادرش زندگي كنم منم گفتم ن ...

عاقا ا ا ا ا چقد خلاصه بود

خب به این سادگی ک نمیشه حرف ازجدایی زد

این مابین اتفاقای دیگه ای هم بایدافتاده باشه

بزرگترا چی میگن؟