2777
2789
عنوان

طلاق دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 6035 بازدید | 90 پست
نخیر خانومم طلا ها مال توعه زنش بودی ک خرید وظیفش بود. پس نمیدی. چ حرفی میخاد باشه. وسایلارو نگه ...

ادم بايد خيلي احمق باشه تو عقد بكارتشو ازدست بده اونم بااين وضع پسرا ...هرلحظه يه بهونه ميارن واس جدايي☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واي ازكلمه مطلقه بدم مياد ...دعا كن كارم به اونجا نكشه😞

خدا یاریت میده اگر با تمام وجودت توکل کنی و خودتو ب خود خدا بسپاری

مثل هر رابطه ای  ، نه سیاه بود نه سفید                     اما این علاقه رو چه جوری میشه ندید
خوب دلیلش چیه؟  همینجوری؟! قاط زده عایا.؟

من ازطلا عروسي ..ازمراسم عروسي ازخونه ازجهاز ازهمه چيييييي فقط وفقط وفقط بخاطر علاقم گذشتم ...حالا وقتي نميخواد چيكار كنم كاري ازدستم برنمياد...اولش خوب بود الان ها اينطوري شده...

اگه اونا مقصر هستن و خواهان طلاق 

نه طلاها رو بده نه هیچ چیز دیگه

لباس که تو تنت بوده پس کلا هیچ

گوشی هم یه وسیله شخصیه و نمیتونی بدی چون کلی چیز میز خصوصی داری توش

طلا هم واسه تو خریدن پس مال خودته به اسم خودت بوده و هست

مهریه ات رو حتما بگیر

نفقه هم بهت تعلق میگیره البته اگه خرجت رو میداده یکم بی انصافیه بگیری یعنی ثابت کنی که نداده بوده 

و اینکه اول سعی کن ببین راهی نیست طلاق نگیری اگه واقعا ادم خوبی و دوسش داری

اگه میبینی اذیت میشی و نمیتونی الان بهتره تا فردا

7 شهریور 97 خاص ترین روز زندگیم  اللهم صل علی محمد و آل محمد 
من ازطلا عروسي ..ازمراسم عروسي ازخونه ازجهاز ازهمه چيييييي فقط وفقط وفقط بخاطر علاقم گذشتم ...حالا و ...

نمیدونم والا😢 برو دنبال کارای طلاقت اما حق و حقوقتم بگیر حتما که فکر نکنن با هر دختری میتونن اینکارو بکنن.  امیدوارم در اینده خوشبخت بشی

ازطلای عروسی گذشتی؟ مگه نمیگی یه چمدون طلا دادن🤔

۵ میلیون طلا مال دوران عقد نه ۱ چمدون

مثل هر رابطه ای  ، نه سیاه بود نه سفید                     اما این علاقه رو چه جوری میشه ندید