2777
2789
عنوان

شما خانم ها چه حسی پیدا می کنید وقتی خانوادتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 88 پست
صددر صد ولی انتخاب خانوادم بود 🥲من انتخابی نداشتم و ندارم همیشه تصمیمای زندگیم و که همشم به ضررم بو ...

ببخشید مگه زبون نداشتی که اعتراض کنی؟؟ 

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدما سطح توقعاتشون باهم فرق داره

باید قانعشون کنی خواب البته اگر واقعا دختر و دوست داری .....باید مردونه حرف بزنی بهشون بفهمونی واقعا عاشقشی ...عشقتم از دست بدی نه دیگه اون ماشینت نه زمینایی که داری برات خوشبختی میارن به نظرم برو قشنگ باهاش حرف بزن 

وقتی شما رو دختر بخواد دیگه مشکلت جیه

مشکلات بیشتر از خانواده ها نشأت میگیره. 

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

ببخشید مگه زبون نداشتی که اعتراض کنی؟؟

نه 🥲کل زندگیم یه بار اعتراض کردم اونم له شدم با از دست دادن سلامتیم تاوان دادم نمیتونم توضیح بدم ببخشید ولی تویدقوم مغول ما رسم و رسوم فرق میکنه 😅

نه 🥲کل زندگیم یه بار اعتراض کردم اونم له شدم با از دست دادن سلامتیم تاوان دادم نمیتونم توضیح بدم بب ...

واقعاً که. جای تاسفه.!🥺🥲

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

مهم نیست گذشته ها گذشته

ولی تاثیراتش می مونه!.

واه خیلی بده که

به ما سوختن و ساختن اموزش میدادن به قول خودشون ولی ما فقط سوختیم دوستم و شوهرش تو تنور بی دلیل اتیش دادن چرا چون اسم طلاق گرفت کسی شاکی نشد دوتا دست مونده بود ازش خاکش کردن 

الان یجوری شده که حتی اگر دختر وضع مالیش از پسر ضعیفتر باشه اذیت میشه،و در بهترین حالت حرفایی میشنوه که آزارش میده.

پسر باید یا هم‌سطح دختر باشه از نظر مالی یا یکم بالاتر.

چیزی که  میبینم اینه.

ان شاء الله که در این جمع دختر خانم پرتوقع نیست..

من عاشق کسی بشم... کله خَر میشم😅😂

هر کاری میکنم براش ... برا دل ناآرام خودم البته

کلا.. احساساتم بر عقلم ... شدید غلبه دارن🤣

به ما سوختن و ساختن اموزش میدادن به قول خودشون ولی ما فقط سوختیم دوستم و شوهرش تو تنور بی دلیل اتیش ...

واااای.!