2777
2789
عنوان

بدجوری دلم گرفته

150 بازدید | 16 پست

نمیتونم به خواب متصل بشم

گیجم ولی به خواب نمی‌رسه 

خوابم  همش ویرگول میرنه می‌ره سر خط به نقطه نمی‌رسه

وسط این ویرگول بازیا 

یاد گذشته افتادم 

من خیلی در حق خودم ظلم کردم 

چرا چم بود واقعا ؟

چرا اجازه دادم یکی آنقدر بهم توهین کنه ؟؟؟

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه 

گذشته در گذشته درگذشت 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭💔امشب دوباره یادم افتاد

از تجربیات گذشته برای. حالا و آینده استفاده کن

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

گذشته در گذشته درگذشت 

اگر یک نفر که از نزدیکانت باشه کل داراییت رو با کلاهبرداری ازت بگیره و مجبور بشی تو 37 سالگی از صفر شروع بکنی ولی توانش رو نداشته باشی بازم میگی گذشته درگذشت؟؟؟

مغز انسان برای فراموشی ساخته نشده اگر این قابلیت رو میداشت الان اینهمه ادم افسرده و روان پریش توی ایران و کشورهای دیگه نداشتیم 

بخصوص مغز خانوما که لحظه به لحظه ی چیزاییکه شنیدن و دیدن رو مرور میکنن

من زندگی را دوست دارم ولی از زندگی دوباره میترسم...من روز را دوست دارم ولی از روزگار میترسم...

[QUOTE=401176349]منم خیلی بدخواب میشم گفتم شاید چون باردارم سر همونه  پس مثل من زیاده [/QUOTE

]

شما بارداری 

ولی من کلی بار غم دارم آبستن سیاه فکر 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه