من هیچوقت اینجوری سطح پایین به ادما نکاه نکردم شیکترین و بااصاات ترین ادمی که تو فامیل دیدم پدرش مولتی میلیاردر بود تو اسپانیا ویلا داشتن ولی خیلی خاکی و بااصالتو مهربون حتی میومد کنار پیرزن پیرمردای فامیل رو زمین غذا میخورد اشمیپخت و …
باید چسی بیای خودتو بگیری ،رسمی باشی خیلی شیک بری و بیای ، 🫤نمیدونم ادماییی که تو خانواده زیاد باکلاسن حس راحتی نمیدن من دوست ندارم،یه زن داییم اینجوریه
به عنوان عروس ؟ هر کاری کنی هر رفتاری خودتو بکشی براشون به اندازه سر سوزن به چشم نمیای بازم یه حرف پشت سرت دارن بنظرم هر طوری هستی همونطور باش از اول یه رو یه بار ادم به دنیا میاد یه بار حق زنگی داره پس نذار بخاطر کسی از دستش بدی به اختیار و میل خودت زندگی کن کسی ارزششو نداره بخوای قیدشو بزنی
کمتر حرف میزنه بیشتر گوش میکنه و تایید میکنه ، دهن به دهن حرف های چرت پرت خانواده و اقوام شوهر نمیشه، تا ازش یکاری نخواستن پانمیشه انجام بده سر از خود ، وقتی ازش تشکر میکنن بابت یکاری برنمیگرده بگه (خواهش میکنم کاری نکردم که ارزش شما بیش از ایناست و..) فقط میگه (خواهش میکنم قابلی نداشت ، خواهش میکنم عزیزم ) وقتی راجب زندگی خودش و شوهرش میپرسن خیلی خلاصه و مرموزانه جواب میده همچیو توضیح نمیده ، با خانواده شوهر پیام بازی نمیکنه ، اصلا اصلا صمیمی نمیشه همیشه رسمی میره میاد نه بی احترامی میکنه نه هیچی فقط رسمی میره و میاد