2777
2789
عنوان

یک وقتایی امیدوارم یک وقتایی ناامید

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 23 پست
ببین عزیزم اعتماد به نفستو ببر بالا یه مدت انجام بده همونقد که حالتو خوب میکنه هم کافیه  کارای ...

مرسی از راهنماییت نه من برا بیرون رفتن ازادم 

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
البته من یک دختر 5ساله و نیمه دارم ولی میگم یکی دیگه بدنیا بیارم شاید زندگیمون شادتر بشه 

خدا نگهش داره😍😍

بچت گناه داره همش افسرده ببینتتا

ببرش پارک تفریح کنین دوتایی عشششق کنین  مسخره بازی کن باهاش😍

ولی نزار زندگی برات تکراری بشه هدف تعیین کن از هدف های کوچیک شروع کن تا با هدفجلو بری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی از راهنماییت نه من برا بیرون رفتن ازادم 

خوب خوبه که😒😒 پ چی غصه داری

من با وجود اینکه هیچ جا نمیتونم برم تقریبا شادم گاهی با اهنگ پیام بازرگانی هم میرقصم😂😂😂

ولی خب گریه هم میکنم بعضی جاها واقعا مخم نمیکشه گریه میکنم 

😭😭

خدا نگهش داره😍😍 بچت گناه داره همش افسرده ببینتتا ببرش پارک تفریح کنین دوتایی عشششق کنین  مس ...

جلو دخترم خوبم جلو شوهرم افسردم بخاطر بیکاریش از وقتی بیکاره حس خوبی بهش ندارم

جلو دخترم خوبم جلو شوهرم افسردم بخاطر بیکاریش از وقتی بیکاره حس خوبی بهش ندارم

خب چرا باهاش صحبت نمیکنی؟؟چرا نمیره سر کار؟؟ کار خوب نیست ایا/؟؟؟

اصلا آدم منطقی نیست خیلی خیلی مهربونه هاا ولی منطق سرش نمیشه اگه خلاف میلش حرف بزنی عصبانی میشه منم بخاطر دخترم فقط سکوت میکنم دوست ندارم عصبانیت من یا پدرشو ببینه

کاری که اون بخواد نیست 

خب ببین اگه خرجتونو میده و دردسر مالی ندارین اصلا غصه نخور عشق کن برین سفر ودور دور لذت ببر..کاش شوهر من مث شوهر تو پول داشت و نمیرفت سزکار براخودمون میرفتیم سفر و....البته پول داره ولی داره میره سرکار که بتونیم خونه بخریم😥😥😭