2777
2789

زندگیم خیلی تکراری شده همیشه ناراحتم نمیدونم چطور با مشکلات بجنگم زود کم میارم

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتماد به نفستو ببر بالا عزیزم.. و حتما حتما یه ورزش انجام بده حتی تو خونه..اینجا به ادم انرژی مثبت میده..از ادمای فاز منفی دورشو..زیاد خودتو درگیر مسائل نکن و از جوونیت استفاده کن..حتی اگ بیکاری و حوصلت سرمیره تو خونه قروفر بده ارایش کن برقص قربون صدقه خودت برو دکور عوض کن اینا انرڗی مثبت میده به ادم😍

شوهرم یه مدت زیادی بیکاره خسته شدم ازش زندگیم سرد شده

البته حق داری بیکاری خیلی مشکله به خصوص توشرایط الان 

ناامیدی مشکل روحل نمیکنه بلکه زندگی روهم برای ادم سخت میکنه پس باید به دنبال راه حل بود 

برای سلامتی دخترم دعاکنید
اعتماد به نفستو ببر بالا عزیزم.. و حتما حتما یه ورزش انجام بده حتی تو خونه..اینجا به ادم انرژی مثبت ...

بخدا هیچی دلمو شاد نمیکنه خیلی سعی کردم فقط برای چند ساعت حالم خوب میشه بعدش دوباره مثل قبل میشم 

وضع مالیمون با اینکه شوهرم بیکاره بد نیست خوبه یعنی سود بانکی داریم ولی دوس دارم کار پیدا کنه نه که همش خواب باشه تو خونه 

[QUOTE=57618616]بچه‌ها یه بچه بیارم بنظرتون خوبه ی

اگ مشکل خواصی ندارین با شوشو جانت چرا که ن؟

البته بچه بیاری مامان شاد و شنگووول میخواده😜😜😍

بخدا هیچی دلمو شاد نمیکنه خیلی سعی کردم فقط برای چند ساعت حالم خوب میشه بعدش دوباره مثل قبل میشم&nbs ...

ببین عزیزم اعتماد به نفستو ببر بالا یه مدت انجام بده همونقد که حالتو خوب میکنه هم کافیه 

کارایی ک خوشحالت میکنه رو انجام بده

من به شخصه شوهر جان نمیزاره برم بیرون حتی با مامان خودش باید حتتتتما خودش باشه واسه بیرون اما تو خونه حالمو خوب میکنم😍😍

[QUOTE=57618616]بچه‌ها یه بچه بیارم بنظرتون خوبه ی اگ مشکل خواصی ندارین با شوشو جانت چرا که ن؟ الب ...

البته من یک دختر 5ساله و نیمه دارم ولی میگم یکی دیگه بدنیا بیارم شاید زندگیمون شادتر بشه