2821
2789
عنوان

برنامه نویسی

43 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها دوست دارم برنامه نویسی رو یاد بگیرم از کجا باید شروع کنم کسی اطلاعی داره تو خونه هم میشه از یوتیوب آموزش دید بدون کلاس رفت

قشنگ ترین حس زمانیست که یه اتفاق خوب برات میفته و مطمئنی که اون اتفاق خوب یه پاداش از طرف خدا برای تو بوده …

سلام برای یادگیری برنامه نویسی بهتره دوره ی آموزشی مناسب و با کیفیت طی کنید . اگه صفر هستید از مبانی شروع کنید و اول مبانی رو که یاد گرفتید بعدا وارد یکی از حوزه های برنامه نویسی میشید مثل برنامه نویسی وب یا برنامه نویسی موبایل و زبان های لازم و محیط های لازم رو یاد میگیرید ولی نقطه ی ورودی شما یادگیری مبانی هست . آموزش های یوتیوب خوبه ولی کامل نیستند و از همه مهمتر پشتیبانی ندارن بهتره یه دوره جامع شرکت کنید که مدرس با تجربه و مفیدی داشته باشه و همینطور پشتیبانی داشته باشه که بتونید ازش سوال بپرسید من خودم با دوره ی دوازده قدم برنامه نویسی سایت آواسام شروع کردم و خیلی دوره ی جامع و خوبی بود و باهاش تونستم برنامه نویس بشم . بهتره اولین زبانتون هم سی پلاس پلاس یا سی باشه. برای یادگیری از هوش مصنوعی کمک نگیرید ، ترجیحا با پایتون شروع نکنید ، زبان انگلیسی و ریاضی به اون صورت لازم نیست نگران اینا نباشید هرکی گفت اول برو زبان یاد بگیر اشتباه گفته پس مسیرت رو برو جلو. بازم سوالی بود یه چنل دارم که میتونی اونجا ویس ها و مطالب اموزشی منو دنبال کنی و ایدیم روی کانال هست میتونی بهم پیام بدی codecraft_77

(فقط سوالات برنامه نویسی و هوش مصنوعی)⬅️ آیدی من در پیام رسان بله : codecraft77 ممکنه دیر جواب بدم یا زود جواب بدم مشخص نیست چون سرم شلوغه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام برای یادگیری برنامه نویسی بهتره دوره ی آموزشی مناسب و با کیفیت طی کنید . اگه صفر هستید از مبانی ...

مرسی عزیزم ممنون

قشنگ ترین حس زمانیست که یه اتفاق خوب برات میفته و مطمئنی که اون اتفاق خوب یه پاداش از طرف خدا برای تو بوده …

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز