2777
2789

سلام خانوما هفته 33 ام و سرما خوردم حلقم کپه سرفه های خشک دارم ب نظرتون چیکار کنم گلوم نرم شه؟؟؟؟؟

کسی تو بارداری دارو گیاهی روتارین استفاده کرده؟؟؟

منم اینجورشدم دقیق تواین هفته برو دکتر زنانت بهت داروبده زودخوبشی ی دوس بود دیشب میگفت نرفته کیسه ابس پاره شده شماحتمابرو دکتر

میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
منم اینجورشدم دقیق تواین هفته برو دکتر زنانت بهت داروبده زودخوبشی ی دوس بود دیشب میگفت نرفته کیسه اب ...

من رفتم دکترم بهم دارو داد ی شربتم داد ولی اصلا گلوم نرم نمیشه سرفه های خشک داغونم کرده انقد غصه میخورم نکنه بچم لاغر شه:(( اخه هفته 33 سرماخوردگی خیلی بده

شما هم سرفه داشتید؟چچی خوردید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من رفتم دکترم بهم دارو داد ی شربتم داد ولی اصلا گلوم نرم نمیشه سرفه های خشک داغونم کرده انقد غصه میخ ...

اشکال نداره اره منم سرفه های خشک وحشتناک جوری ک.میگفتم الانه بچه از حلقم دربیادچیزی نخوردم چون.موقع رشد بچس فقط داروهارو خوردم هنوزم سرفه رودارم بااینکه36هفته ام

اشکال نداره اره منم سرفه های خشک وحشتناک جوری ک.میگفتم الانه بچه از حلقم دربیادچیزی نخوردم چون.موقع ...

وای خدایا چقد ما بدشانس بودیم تو این هفته های وزن گیری اینطور شدیم

انشااالله ب خیر بگذره این چن هفته های باقیمونده

امیدوارم زودی خوب شیم

وای خدایا چقد ما بدشانس بودیم تو این هفته های وزن گیری اینطور شدیم انشااالله ب خیر بگذره این چن هفت ...

اره. عزیزم دقیقا شانس نداریم ولی دارو رو بخور ک.خوب بشی نگران نباش وزنش هرچی باشه بعد زایمان خیلی بیشتر میشه همون.ک.نمیمونه من امروز هرچی ب شوهرم اسرار کردم ببرم دکتر نبرد خیلی دوست داشتم بدونم وزنش الان چقدشده ولی راضی نشدببرم

اره. عزیزم دقیقا شانس نداریم ولی دارو رو بخور ک.خوب بشی نگران نباش وزنش هرچی باشه بعد زایمان خیلی بی ...

انشاالله ک رو وزنشون هیچ تاثیری نذاره و روال عادی رو طی کن اگه تونستی بری دکتر بپرس روتارین میشه ورد؟تو بروشورش مجازه بر بارداری ولی دکترا میگن نمیدونیم اون برا سرفه و نرم شدن گلو عالیه 

شوهرم و خانوادش خیلی رو وزن حساسن باید مغزمو بخورن

هیچ دارویی بدون اجازه دکترزنان نخورچ گیاهی چ شیمیایی اینجا دکترنیست 

درسته ولی دکتر خیلی کمک نمیکنه هرچی آبپز و اینا میخورم گلوم خشکه انقد سرفه خشک کردن گلوم زخم شده:((