2777
2789
عنوان

شوهرم‌ ده ملیون پول داره تو رو خدا بگید چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 22 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب چکار کنیم الان😩بمونه یا خرج ماشین کنیم؟اینم در نظر بگیر ما ساده هستیم مکانیکها و فروشنده های لوا ...

اگه با ماشین کار میکنید خرجش کنید ولی اگه کار نمیکنید و درامد زایی ازش ندارید بزار پوله بمونه هر جند این پول تا ده روزه هم نمیکشه 

ببین اگه قصدتون تعمیرماشینه خوب کلا تعمیرکنین مابقیشم چک بدین اگه نه کلا قید ماشینو زدین کلا بفروشین طلا بخرین بندازین یه گوشه هرموقع پول جمع کردین میزارین رو هم مدل بالا میخرین  اگه نه یه سکه پارسیان بگیرکه هرموقع لازمتون شد بفروشی مابقیشم یه رستوران برین  بعدم عزیزم اینا مشکل شوهرته نه تو اون باید تصمیم بگیره 

ببین اگه قصدتون تعمیرماشینه خوب کلا تعمیرکنین مابقیشم چک بدین اگه نه کلا قید ماشینو زدین کلا بفروشین ...

شوهرم که براش مهم نیست.اون ماشین نمیخواد اینم به زور من خریدیم.ولی من بدون ماشین برام کابوسه.اون مشکل کمردرد داره میگه من فقط میرسم شکممون سیر کنم و قبض و کرایه بدم بیشتر در توانم نیست

شوهرم که براش مهم نیست.اون ماشین نمیخواد اینم به زور من خریدیم.ولی من بدون ماشین برام کابوسه.اون مشک ...

عزیزم نمیدونم چندسالته منم برحسب تجربه میگم میدونم تو میخوای بهترین کار رو بکنی وبه فکری ولی مردها مثل مانیستن همسرت چند سالشه

اون ده تومنو بخوربره ماشینم بفروش النگو کن بنداز دستت خلاص اینطوری برنده ای 

عزیزم نمیدونم چندسالته منم برحسب تجربه میگم میدونم تو میخوای بهترین کار رو بکنی وبه فکری ولی مردها م ...

۳۰سالمه ده تومنو بخورم چیزی عایدم نمیشه.من میخوام ماشین سوار شم‌دیگه بسمه