2821
2789
عنوان

بابام نمیره بیرون

247 بازدید | 16 پست

همش چسبیده به خونه 

بازنشسته شده پول نیاز داریم نمیره سرکار

لج کرده پاشو نمیزارع بیرون

محدودمون کرده همه مون و اجازه نمی‌ده بیرون بریم

پول نمی‌ده 

محدود کرده

مامانمم مثل ما باهاش رفتار می‌کنه

مردم

دلم میخاد برم بیرون حداقل دو ساعت با دوستام 

هیچ‌جا نمیره 

راهی چیزی به ذهنتون نمی‌رسه بره

عمم سکته کرده بود حتی نرفت عیادتش خودشون ی سه ساعت فاصله دارن بامون 

مامانم بهش میگه برو بدتر نمیره 

چیکارش کنیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وااای خدااا..‌

مرد تو خونه باشه ادم دیوونه میشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
شما چندسالتونه؟خب کار کنید پدرتون کار کرده دیگه چقدر کار کنه چرا اینطوری رفتار میکنید با خانواده هات ...

نمیبنی نوشتم محدود کرده ؟؟؟ اجازه نمی‌ده برم سرکار ۲۰ سالمه پامو نمیزارع از در بزارم بیرون

قلط می‌کنه نه می‌زاره ما کار کنیم نه خودش کار می‌کنه 

یه آدم بشدت نفهمه

خودت با چنین آدمی زندگی میکردی چیکار میکردی

نمیبنی نوشتم محدود کرده ؟؟؟ اجازه نمی‌ده برم سرکار ۲۰ سالمه پامو نمیزارع از در بزارم بیرونقلط می‌کنه ...

آره خب اینکه شمارم نمیزاره برید بیرون خیلی بده منم بابام همینجوریه فقط بیرون رفتن رو اجازه میده بقیه موارد همینه افسردگی داره فک کنم و خیلی درونگراست 

بابای شما هم شاید اینجوریه؟! درونگراست؟! 

به سوراخ دیوار هم گیر کیده

میدونم

سخته...

کاش دنبال یه کار نیمه وقت باشه هم واسه خودش خوبه هم واسه شما

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز