2777
2789
عنوان

جهیزیه امو بفروشم ⁉️🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 82 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفروش وسایل تو با پولش طلا بگیر بذار بمونه

میشه دوباره بعد ها وسایل خرید ؟ یخچالم الان ۱۰۰ میلیونه بخوام بفروشم ۵۰ برمیدارن فقط یک سال استفاده شده

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

هزینه اتاق چقدر میشه لوازم رو الان مفت میخرن بعدا بخوای بخری خیلی بیشتر از این هست

اره خودمم بهدهمین فکر میکنم خیلی سخت فروش میره اگر بخوام همه رو یکجا به سمسار بفروشم مفت برمیداره مثلا یخچالی که دارم ۱۰۰ تومنه فقط ۵۰ برمیداره لباسشوییم نوش ۷۰ تومنه ۴۰ برمیداره 

همه یکسال استفاده شده

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

میشه دوباره بعد ها وسایل خرید ؟ یخچالم الان ۱۰۰ میلیونه بخوام بفروشم ۵۰ برمیدارن فقط یک سال استفاده ...

طلا بخر بعدا طلا گرون میشه بفروش یخچال بخر 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
بخوای بفروشی خیلی ضرر میکنیاگر میتونستی یه فضایی داخل حیاط ترتیب بدی بهتر بود

باید ۴ یا ۵ گرم طلا بفروشم واقعا حیفم میاد😔 نه راه پس دارم نه راه پیش

اره خودمم بهدهمین فکر میکنم خیلی سخت فروش میره اگر بخوام همه رو یکجا به سمسار بفروشم مفت برمیداره مث ...

نفروش خیلی صرر میکنی ببین نمیتونی با ۱۰ ۱۵ تومن یک اتاق درست کنید باز خوبه خونتون حیاط دار 

هیچکدومو نفروش ی جوری بسازین

چطوری آخه

میشه دوباره بعد ها وسایل خرید ؟ یخچالم الان ۱۰۰ میلیونه بخوام بفروشم ۵۰ برمیدارن فقط یک سال استفاده ...

گلم نه طلا بفروش نه وسیله هاتوبه نظرم شاغل شو پاره وقت پول درست کردن واتاق و جمع کن کم کم یه اتاق درست کن وسیله هاتو بچین توش درسته تویه حیاط بامادرتی ولی اونجوری مستقل ام می شی یه جورایی

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام