2777
2789
عنوان

جهیزیه امو بفروشم ⁉️🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 82 پست
خدا پدرتون و مادرتون رو رحمت کنه خیلی اوضاع سختی دارم هیچوقت فکرشو نمیکردم یه روز بخوام جدا شم بخدا ...

ممنونم عزیزم همچین پدرتون و هیچ وقت هیچ کس برای جداشدن ازدواج نمی کنه ولی تحمل بعضی شرایط سخت می شه آدم ترجیح می ده تنهایی زندگی کنه وسختیاشو به جون بخره انشالله خدا برات بسازه بهترین ها برات رقم بخوره 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

وسایلت مفت برمیدارنبعدها اگرم بخوای بخری خیلی گرون تر شدهاتاق جدید بسازیدوسایلتم نگهدار

همین کارو میکنم اگه خدا بخواد

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا دیگه قصد ازدواج ندارم وسایل خودمو ناراحت نمیکنه اما مادرم غصه میخوره اگه بفروشم نصف قیمت برمیدار ...

حوصله کن بزن تو دیوار  بهتر می خرن 

سمساریا منصف نیست خییلی کم می برن 

ولی با حوصله هر سری یکی دوتا وسایل رو بزار تو برنامه  دیوار 

مطمين باش قیمت خوبی می برن هر کدوم رو فروختی سریعا طلای بدون اجرت یا سکه بخر نزار بمونه پولا حروم شه

ممنونم عزیزم همچین پدرتون و هیچ وقت هیچ کس برای جداشدن ازدواج نمی کنه ولی تحمل بعضی شرایط سخت می شه ...

ممنونم 🙏🌹 

انشاءالله شما هم به خواسته هاتون برسید و بهترین ها نصیبتون بشه سپاس از اینکه راهنماییم کردی💚

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

حوصله کن بزن تو دیوار بهتر می خرن سمساریا منصف نیست خییلی کم می برن ولی با حوصله هر سری یکی دوتا وس ...

نمیدونم باز باید بیشتر فکر کنم شاید بفروشم شاید اتاق درست کنم واقعا شرایط سختیه

نصف قیمت نه خیلی پایینتر برمیدارن

اره اینا رو الان امروز بخوام بخرم شاید ۶۰۰ یا ۷۰۰ بشه ولی یکجا ازم ۲۰۰ بیشتر برنمیدارن