استارتر جان من خونه پدر مادرم اینجاست یعنی تو همین شهری که خودم هستم ولی اولا میرفتم صبح شوهرم میومد دنبالم ی چند باری گفت سختمه و نمیتونم بیام منم گفتم باشه نمیای منم نمیام خونه بابام بمونم میمونم خونه خودم الان منو بچه هشت ماهه ام تو خونه تنهایم ی هفته کامل شب میره صبح میاد ولی چون اوایل ازدواجمونم تنهای تنها موندم از هیچی دیگه نمیترسم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه نامرد چطور دلش میومده البته که همه ی مردا اول خوشگذر ونیشون براشون مهمه بعد زن و بچه
بچه دومم که دنیا اومد، شهر خودمون بودیم
ولی چون گرفتار دو تا بچه بودم زیاد نمیشد به شوهرم برسم
کم کم متوجه شدم که با یک خانم همکارش ارتباط داره و هر شب تا دیروقت با هم بیرون بودن
بجای اینکه بیاد کنار زن و بچش و بداد من برسه ، باز هم رفته بود پی عیاشی😭
دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم.