2777
2789
عنوان

کیا امشب تنهان

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 47 پست
من استرسه بچه امم میگیرم اخه

استارتر جان من خونه پدر مادرم اینجاست یعنی تو همین شهری که خودم هستم ولی اولا میرفتم صبح شوهرم میومد دنبالم ی چند باری گفت سختمه و نمیتونم بیام منم گفتم باشه نمیای منم نمیام خونه بابام بمونم میمونم خونه خودم الان منو بچه هشت ماهه ام تو خونه تنهایم ی هفته کامل شب میره صبح میاد ولی چون اوایل ازدواجمونم تنهای تنها موندم از هیچی دیگه نمیترسم 

تازه دیوارای حیاط خونمونم کوتا ههههههه 😱😱😱😱😱😱😱😱😱☹☹☹☹☹

تو این سالها خیلی سختی کشیدم پسر اولم یک شهر دیگه بودیم، دقیقا مثل استارتر که میگه تنهام شوهرم هیچ ...

چه نامرد چطور دلش میومده البته که همه ی مردا اول خوشگذر ونیشون براشون مهمه بعد زن و بچه

قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنهای تنهام غریبم هستم کلا هیچ کسو ندارم نه خانواده خودم هستن نه خانواده شوهرم عادت کردم دیگه چ ...

خداتو شکرکن بازم زنده هستن من ازخانواده چهارنفریم فقط مادرم زنده مونده ومن مشکلاتم غیرقابل باورن قدرزندگیتونو بدونین

توتازنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی ،تومسئول گلتی **شازده کوچولو**
استارتر جان من خونه پدر مادرم اینجاست یعنی تو همین شهری که خودم هستم ولی اولا میرفتم صبح شوهرم میومد ...

منم پدر و مادرم نزدیکن ولی خونه ی خودم راحت ترم دلم میخواد خونه ی خودم باشم ولی از یه طرفیم میترسم

من استرسه بچه امم میگیرم اخه

استرست نگیره بچت تورو خدارو داره توهم خدارو داری برای چی ازلکی به دل خودت استرس راه میدی 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

البته اینم بگم من از استرس نه ها ولی همین جوری زمانی که اون هفته که شوهرم شیفته تا صبح خوابم نمیبره بعضی از اوقات 

خداتو شکرکن بازم زنده هستن من ازخانواده چهارنفریم فقط مادرم زنده مونده ومن مشکلاتم غیرقابل باورن قدر ...

اخی عزیزم خدا رفتگانتو بیامرزه

خداتو شکرکن بازم زنده هستن من ازخانواده چهارنفریم فقط مادرم زنده مونده ومن مشکلاتم غیرقابل باورن قدر ...

خدا رحمت کنه عزیزاتو

با شرایط کنار اومدم،شوهرم واقعا پشتمه وهمین کافیه برام

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
چه نامرد چطور دلش میومده البته که همه ی مردا اول خوشگذر ونیشون براشون مهمه بعد زن و بچه

بچه دومم که دنیا اومد، شهر خودمون بودیم

ولی چون گرفتار دو تا بچه بودم زیاد نمیشد به شوهرم برسم

کم کم متوجه شدم که با یک خانم همکارش ارتباط داره و هر شب تا دیروقت با هم بیرون بودن

بجای اینکه بیاد کنار زن و بچش و بداد من برسه ، باز هم رفته بود پی عیاشی😭

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 

خدایا کاش کل زندگیم عذاب خانواده شوهربود کاش انقدر بدبخت نبودم کاش قدرزندگیتونو بدونین توکل سایت به این بزرگی یکی بیچاره ترازخودم ندیدم دعا کنین خدا نجاتم بده 

توروبه خدا قدرزندگیتونوبدونین توهرزندگی دعوا هست خواهرشوهرجاری هست مرد مادرشوهردوست هم هست ایناروسخت نگیرین زندگی تکرارنمیشه کلش دردام‌همینا بودخدایا کمکم کن

توزندگی هرکسی مرگ عزیز هم هست بچه نشدنم وجودداره هم مشکلاتو دارم ولی کاش همینا بود کاش خدا به منم یه نگاهی کنه رحم کنه به من بی کس