2777
2789
عنوان

کیا امشب تنهان

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 47 پست

[QUOTE=57597814]من تنهای تنهام غریبم هستم کلا هیچ کسو ندارم نه خانواده خودم هستن نه خانواده شوهرم عادت کردم دیگه چ ...[/QUOTE خیلی سخته خیلی

قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=57597814]من تنهای تنهام غریبم هستم کلا هیچ کسو ندارم نه خانواده خودم هستن نه خانواده شوهرم عا ...

من تازه هشت ماهه خونه خودمم

اما چاره ای ندارم دیگه

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
چراااا خوشحال؟؟؟!!

چند وقته دلم میخاد ازش جدا بشم، حاضر به طلاق نیست

حتی گفتمش مهریه ام میبخشم و بچه ها رو میبرم

ولی راضی نمیشه، خستم کرده

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 
چند وقته دلم میخاد ازش جدا بشم، حاضر به طلاق نیست حتی گفتمش مهریه ام میبخشم و بچه ها رو میبرم ولی ...

واسه چی طلاق

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
استارتر بگو خداروشکر که شوهر کاری دارم که میده واسمون پول درمیاره😂😂😂😂😂😂😂😂

خداروشکر ولی انگار خونه مجردی گرفتم برای خودم

قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست...

منم تنهام .بچه هم ندارم پنج روزه شوهرم نیس

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
واسه چی طلاق

تو این سالها خیلی سختی کشیدم

پسر اولم یک شهر دیگه بودیم، دقیقا مثل استارتر که میگه تنهام

شوهرم هیچ شبی خونه نبود، من با یک بچه کوچک تا نیمه شب تنها بودم

میگفت ماموریتم

بعدا فهمیدم که با دوستش میرفتن تو باغ یک بنده خدایی شب نشینی 😢

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 

همین الانم تقریبا)حرفای دلمو  ب خاهر شوهرم زدم.(خیلی محترمانه)

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
تو این سالها خیلی سختی کشیدم پسر اولم یک شهر دیگه بودیم، دقیقا مثل استارتر که میگه تنهام شوهرم هیچ ...

ای وای

خیلی سخته

1
5
10
15
20
25
30
35
40