2777
2789
عنوان

خوردو خوراک قبل از اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 54 پست
من تا حالا دوبار سقط داشتم بار اول نمیدونستم موقع پری سقط شد بار دومم قلبش تشکیل نشد حالا هم که میخو ...

من خودمو نمیدونم هفته بد میخام برم برا چکاپ.اما شوهرم تو شهر خودموم از دادیم گفتن تحرک اسپرمش صفره.اما تو ابن سینا گفتن همه چیش خوبه حالا موندم کدومو باور کنم

💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمو نمیدونم هفته بد میخام برم برا چکاپ.اما شوهرم تو شهر خودموم از دادیم گفتن تحرک اسپرمش صفره.ا ...

منو شوهرمم فامیلیم برا این میترسیدیم اقدام کنیم تا بعد از 7 سال تصمیم گرفتیم بریم تهران و آزمایشات ژنتیک رو اونجا انجام دادیم با هزینه ی خیلی پایین که خدا رو شکر همه چی خوب بود ولی نمیدونم چرا سقط میشه هر بار

من خودمو نمیدونم هفته بد میخام برم برا چکاپ.اما شوهرم تو شهر خودموم از دادیم گفتن تحرک اسپرمش صفره.ا ...

حالا شما هم ازمایشات لازمه رو بده و بسپر به خدا استرس بدترین چیز برای اقدام و بارداریه

وای سقط خیلی سخته😣😭

خیلی بیشتر از خیلی سخته فکرشو کن یک هفته تمام تو زایشگاه باشی و شاهد به دنیا اومدن کلی بچه و خودت واسه هیچی کلی درد متحمل شی اینا به کنار وجنگ اعصاب با صدای خانوما هم به کنارو امپولا وقرصای فشار ک دیگه حرفشو نزن

باز اینا خوبه به من هیشکی نرسید بخدا فک نکنم کسی به اندازه من درد کشیده باشه پرستارا فک میکردن از دو ...

وا چرا همچین فکری کردن اخه

اره متاسفانه اصلا رسیدگی نمیشه من اخرش با رضایت خودم ترخیص شدم داشت کارم به عمل کشیده میشد