2821
2789
عنوان

به ساخت خونمون مجوزنمیدن بیاید

76 بازدید | 7 پست

یک طرف خونمون که منتهی به رودخانه ست حصار بلوکی نیست و ایرانیت زدیم مهندس ناظر قرار بود برای بازدیدخونمون بیاد که پروانه صادر کنه الان گیر داده اول اون قسمت رو باید حصار بلوکی کنید و عقب نشینی رودخانه رو از زمین کسر کنید 

اینم بگم از پهلو ما عقب نشینیارو انجام دادیم و حصار بلوکی پهلوهای زمینمون به اندازه عقب نشینی رفتیم فقط برای جلو بودجه مون نمیرسید زمینپونم زیاده حدود ۲۰۰ تومن هزینه برمیداره نمیدونم چیکار کنیم

شوهرم میگه قید پروانه ساخت رو بزنیم و از امتیاز خونه ی مجاورمون که بغل همین خونه نوسازمونه استفاده کنیم ولی من میترسم بعدها گیر بدن،کسی تجربه ای داره؟بعد اصلا مهندس ناظر همچین چیزی رو میتونه گیر بده؟مگه وظیفه اش نظارت از خونه نیست؟آخه الان توی این خرجا پولمونو واسه حصار حیف و میل کنیم

در خیالم خیالی جز خیال تو پرسه نمی زند خیال ناب من!همسرمA❤️😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بلد نیستم

از چت جی پی تی پرسیدم :

ناظر حق داره و حتی موظفه ایراد بگیره اگر حصار یا حریم طبق ضوابط نباشه

• فعلاً با امور آب منطقه و شهرداری مشورت کن تا دقیق بدونی چقدر باید عقب‌نشینی و چه نوع دیواری بزنی.
  • اگر هزینه سنگینه، از ناظر بخواه که تا زمانی معین، فقط گزارش اولیه بده و اجازه بده در فاز بعدی حصار رو تکمیل کنی.
  • از امتیاز ملک مجاور استفاده نکن؛ این کار از نظر شهرداری تخلف محسوب میشه و در صورت بررسی، ممکنه جریمه یا دستور تخریب بدن

اصولی برین جلوبعدا حالتونو میگیرن

والا دور وبریای ما اکثرا خونشون مجوز ساخت نداره چون از قبل امتیاز اب و برق و گاز داشتن ماهم توی روستاییم نمیدونم اینهمه سخت گیری واسه چیشونه

همش برا پول بهونه میگیرن مردم و اذیت میکنن

وااقعا همینجوریش بابت ۱۱ متر اضافه بنا ۵۰ تومن جریمه میخوایم بدیم این گیر حصار داده اخه حصار به خونه چه ربطی داره وقتی از راه و شهر سازی و اداره اب اومدن حریم خونمونو تایید کردن

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792