الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برنج رو بشورین آبکش کن بزار روی یه پارچه نخی توی سینی یه روزی بزار خشک شه روشم یه پارچه نازک بنداز بعدش آسیابش کن نگه داریشم باید تو یخچال باشه بیرون کپک میزنه
ی لیوان برنج ایرانی خیس کن پنج شش راعت بعد بریز ابکش و روی ی پارچه پهن کن تا نمش گرفته بشه بعد بریز توی هونگ وقتی هونگ شد از الک رد کت تا برنجش نرم بشه و دوباره اناک پشت الک میمونه را هونگ کن بعد ک همش را از الک رد کردی ارد برنج نرمی داری بزار دوساعت تو هوای اتاق تا بخشکه بعدم بزار تو ظرف در دار و بزار یخچال چون زود خراب میشه .
خيلي راحته اول برنجو بشور بذار خيس بخوره چند ساعت بعد آبش رو بريز دور و روي يه پارچه تميز پهن كن در معرض هوا بذار كه خشك خشك بشه كاملا شايد نياز باشه يكي دو روز بمونه بعدش توي آسياب بريز كاملا پودر ميشه بعدم از الك رد كن كه اگر دونه هاي آسياب نشده و درشت باقي موندن جدا بشن و آرد برنج نرم داشته باشي
عزیزم من تو خونه برنجه ایرانیرو خیس میکردم یه ۵ساعتی بعد تو سبد ابش که رفت پهن میکردم رو دسمال یه نیم ساعت یه ساعتی .بعد تویه دسگاهه اسیاب کن میریختم پودر که میشد. میریختم تو سینی قشنگ زیرو روش میکردم تا خشک شه .یه روز کامل شایدم بیشتر. اگه خیس باشه کپک میزنه. بعدم خشک که شد کامل. از الک دوبار رد میکردم .