2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنج رو سه روز خيس كن تو يخچال بذار خراب نشه بعد بريز تو اب كش ابش بره بعد پهن كن رو پارچه تميز & ...

۳روز 😱😱😱😱 اونوقت چیش میمونه که بخواد ارده برنجه خونگی ازش دربیاد . درحدی خیس بخوره که با ناخون خورد شه راحت بسته دیگه

عزيزم ميگن توي غذاي نوزاد نه شكر بريزيد نه نمك براي اينكه ذاعقه غذايي نوزاد مثل ما نيست كه اگر غذاش بي مزه باشه بدش بياد و نخوره چونكه بچه تاحالا غذايي غير شير مادر نخورده كه اونم شكر و نمك نداشته 

آخه توي خود كارت بهداشت شكر هم داره

بله درسته چون از نظر غذايي براي بچه مشكلي نداره ولي از نظر اينكه با اين كار ذائقه بچه به سمت غذاهاي شيرين يا شور در آينده خواهد رفت ميگن كه بهتره از روز اول بچه به شوري و شيريني مصنوعي عادت نكنه و براي شناسوندن اين طعم ها از غذاهاي طبيعي استفاده بشه 

مثلا براي طعم شيرين يا ترش از ميوه ها 

براي طعم شوري از سبزيجات