2777
2789
عنوان

شوهرم امشب بهم گفت

829 بازدید | 29 پست

شوهرم امشب بهم گفت که تو اصلا احترام منو نگه نمیداری و باهام خوب صحبت نمیکنی و جلو جمع بهم اخم میکنی و کلی حرف دیگه...

من باید رفتارم چطوری باشه که خانمانه باشه؟ 

که دیگه این حرف و بهم نزنه

آخه من دختر شاد و خندون و شوخی هستم و خنده از لبام نمیره. روحیه م اینجوریه.

ولی جدیدا فهمیدم که این روحیه م رو دوست نداره و میخواد که سنگین باشم و احترامشو خیلی زیاد داشته باشم

درحالی که خیلی باهاش راحتم و مثل رفیقم...

چیکار کنم؟ یادم میدید؟؟؟ 😳

ماه من غصه چرا .... ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ چی تو جمع اروم بشین با یه لبخند شوخی نکن تو بحثا هم زیاد شرکت نکن در حد تایید  

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  
میگه احترامشو ندارم ولی خیلی حواسم هست که همه جا احترامشو داشته باشم.... نمیدونم والا یا من ...

حواستو جمع کن که یه وقت توی جمع غرورشو نشکنی با بی توجهی و بی احترامی...يهو ديدى اون روى خودشو نشون داد..

شوهرمنم جدیداهمین حرفارومیزنه گمون کنم حسادتشون تحریک شده توجه میخوان

خدا میدونه چقد بهش توجه میکردم. خونه که میومد همش پیشش بودم . انقد پس زد که خودمو تو دلم کشتم تا یاد بگیرم وقتی اومد خونه بهش نچسبم یا به قول معروف دمپرش نشم

ماه من غصه چرا .... ❤
حواستو جمع کن که یه وقت توی جمع غرورشو نشکنی با بی توجهی و بی احترامی...يهو ديدى اون روى خودشو نشون ...

اتفاقا امشب همینو گفت ... گفت منم میتونم اون روی خودمو نشون بدم ولی زندگیمو دوس دارم... سعی میکنم کوتاه بیام. وگرنه اگه بخوام جلوت در بیام کاری میکنم که از زندگی بیزار بشی 😢

ماه من غصه چرا .... ❤