2777
2789
عنوان

حستون نسبت به کلمه ترشیده چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 41 پست
درک نمیکنم چیه واقعیتهبالای 30 ترشیده و پیر دختر هست واقعیت ناراحتی نداره

پسرام پیر پسرن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم در دروازه رو‌میشه بست دهن مردمو نمیشه. زود بری یه حرف میگن دیر بری ی حرف هر جور باشی حرف درمیارن. برات مهم نباشه من خودم بزرگتر از توام مجردم برامم مهم نیست هرکی هزچی بگع و راجبم فک کنن. مهم اینه تو راه خودتو‌برو خوبش اومد میری نیومد مجردی هم بد نیست

دیگه ملت ما همینن 

عقب مانده 

این کلمات هم همجنس خودمون متاسفانه رواج دادن 

اتفاقا ازدواج قسمته 

ازدواج با فرد مناسب خوبه 

وگرنه تا دلتون بخواد..... ریخته 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

مگه همه ی دخترا قراره ازدواج کنن؟

امضات 

بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت‌....اقای بیشعور درخواست نده تا فردا هم بخای درخواست بدی قبول نمیشه درخواست ندهههههه

مردم که حرف مفت زیاد میزننمن خودم ۱۹ سالمه ولی بخاطر شکست عاطفی ای که خوردم قسم خوردم هیچوقت ازدواج ...

عزیزم الآن سنت کمه ولی احتمالا بعد چند سال فکر ازدواج می‌زنه به سرت

چون ادم ۱۹ ساله معیارهاش وقتی ۲۵ سال یا بالا تر میشه عوض میشه طرز فکرش و خیلی چیزا این وسط عوض میشه 

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

کلمه ی قدیمیه، قدیما فکر کنم به علت اینکه خانما بعد یک سن خاصی دیگه یائسته میشن و نمیتونن بچه دار بشن روی ازدواج خانم ها حساس هستن، متاسفانه این کلمه هنوز بین حتی جوانان استفاده میشه با وجود بد و تحقیر آمیز بودنش و واقعا اشتباهه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

عزیزم الآن سنت کمه ولی احتمالا بعد چند سال فکر ازدواج می‌زنه به سرتچون ادم ۱۹ ساله معیارهاش وقتی ۲۵ ...

امیدوارم عوض شه

چون واقعا ضربه ی خیلی وحشتناکی خوردم که همین الانشم باعث معده درد و لرزش دستم شده

من خودم حس میکنم ترشیدم

شرایطم خوبه هااا مثلا ماشین دارم درسم خوندم .چن تا کلاس رفتم مدرک دارم زبانم خوبه ..توی مسجد فعالیت میکنم  ولی چون سرکار نمیرم حس میکنم خیلی انگلم و ترشیدم

واقعا حس گندی نسبت ب خودم دارم 

۲۴ سالمه