2777
2789
عنوان

حستون نسبت به کلمه ترشیده چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 41 پست
ازدواج اجبار نیست انتخابه

یه سوال بی ربط به تاپیک ازتون دارم

شما در چه زمینه ای از کامیپوتر کار میکنین؟؟

کارمند یافریلنسر؟

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرم این ترشی خوشمزه اس انسان نمی ترسه در هر شرایطی به تجربه هاش اضافه میشه هرکی هم چنین الفاظی به کار برده یه بیشعور بی شخصیت هس به حرفاش هیچ اهمیتی نده🌹🩷🩷🩷🥲🥲🥲🥲🥲🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

امیدوارم عوض شهچون واقعا ضربه ی خیلی وحشتناکی خوردم که همین الانشم باعث معده درد و لرزش دستم شده

میگذره 🤍

می‌دونی چیه مغز انسان خیلی عجیبه در عین حال حرف گوش نکن ترین عضوه😅😅

به مرور زمان مغز یاد میگیره که اون احساسات تلخ رو حذف کنه حذف هم نکنه کم‌رنگ می‌کنه تا طرف اذیت نشه

به مرور یاد میگیره اون که شکست و ناراحتی دیگه تموم شده و سوگواری رو به حداقل برسونه چون اگه آدم تو حالت بد و عذاب بمونه نمیتونه به زندگی عادی ادامه بده اینم یکی از عجایب خلقت انسانه که با خیلی چیزا به مرور سازگار میشه یا عادت می‌کنه 

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

اصلا بگو من شرابم کهنه شرابی ام که هرکسی نمیتونه بهش دست پیدا کنه کم و ارزشمندم😎

اگرم ترشی ام ازاون ترشی سیر 7سالها هستم که کمتری کسی میتونه بهش دسترسی داشته باشه ا ونم با قیمت گزاف

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

یه سوال بی ربط به تاپیک ازتون دارمشما در چه زمینه ای از کامیپوتر کار میکنین؟؟کارمند یافریلنسر؟

حتما باید کارمند یا فریلنسر باشه آدم؟ 😂😂 فریلنسری یا کار کارمزدی که توی ایران کاربردی نداره و بیشتر بدرد بلاگرا میخوره، ولی من بین شرکت های دوست و آشنا شبکه طراحی میکنم دستگاهاشون رو سرور میکنم و توی مسائل شبکه کمکشون میکنم و کل درامدی که بدست میارم در حد بخور نمیره، اسمشو نمیشه فریلنسری گذاشت

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

بیشتر میگین تا دخترامون درس بگیرن؟ چیکار کرد؟

یه ادم به ظاهر مذهبی که از قضا همشهری و اشنای دور بود اما تو کربلا عاشقش شدم

اولین باری که دیدمش چون خودم معتقد و اهل خدا و پیغمبر بودم عاشق به ظاهر ایمان و نجابت و نوع لباس پوشیدنش شدم

یکسال برای رسیدن بهش انواع دعاهای حاجت رو میخوندم اما انگار خدا نمیخواست برسم

اخرش یکیو واسطه کردم منو بهش معرفی کنه

اوایل خجالت میکشیدم باهاش حرفم بزنم اما ۹ ماه باهم تو رابطه بودیم

بعد از ماه ششم از نقشش بیرون اومد شد یه ادم کثیف هول که اهل مشروب بود و کمترین خلافش سیگار بود یه ادم که کلی روابط جنسی متعدد خارج از شرع برای رفع نیازش داشت و من با همه ی اینا کنار میومدم چون دوسش داشتم اما اون در اخر با بی رحمی تمام و فوحش و ناسزا منو ول کرد و رفت

کسی که یه شب قبل از رفتنش قول داده بود تا ابد بمونه...

حقیقتا ثبات روانی و شخصیتی نداشت

الان خیلی ناراحتم بعد از رفتنش افسردگی شدید گرفتم اما به این نتیجه رسیدم که کار خدا بود که ما باهم ازدواج نکنیم

چون داشت منو از خدا هم دور میکرد... الان دوباره برگشتم به نماز و دعا خوندنم اما دیگه روحیه ی قبلو ندارم

کاش جوونا منو درسی بدونن که هیچوقت تو زندگیشون به هرکسی بخاطر ظاهرش اعتماد نکنن

من خانوادم گفتن این پسر بدردت نمیخوره اما گوش نکردم... واقعا خانواده ها یه چیزایی میدونن که ما نمیدونیم