2777
2789
من خیلی دارم اذیت میشم ما اول ازدواجمونه چند روز بدون بچه رفتیم سفر و برگشتیم از بعد برگشتن من روی خ ...

خب تنقلاتو همه ی بچه هاهرروز میخورن،قدیم نیسکه

دوما اینکه والا دیگه اللن اونقد تنوع اسباب بازی زیاده من مادر دلم میخاد چه برسه بچه

وقتی داره خب بخره چه اشکالی داره،بچه از پدر خودش جداشده لاقل از ناپدریشم جداش نکن ازلحاظ روحی

زیادم دخالت نکن،یابایدبخاطز بچت که حساسی زیاد،ازدواج نمیکردی یابزار براش پدری کنه ورفیق باشه

نترس بچه از خودش بیاد،این طفل و زیاد حساب نمیکنه وهی چغلی خواهد کرد بااین دخالتهای بیجای شما

گارد میگیری چرا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی ناراحت نشیا

ولی من جای شوهرت بودم پشیمون میشدم ازازدواح باشما،از نصیحتها وپیام های ارسال شده بخاطر تربیت بچه،همش تودلم میگفتم یه پسر داره فک کرده کیه،همون به پسرت بچسب

اینجوری خودتو هم ازچشم میندازی،زندگی رو جهنم میکنی برا سه تاتون،شرابط شما فرق داره،بچه ی خودش بود آره ولی بچه ی کس دیگس وخیلی خیلی بزرگواری میکنه باهاش رفاقت میکنه

بخاطر کمبود وزنش کاری نکن شوهرت برات بی ارزش باشه رابطشون خراب شه،چاق شه ولی تو اینده به بی راهه کشیده بشه وهمین مرد بکه به درک به من چه،من رابطم باهاش خوب بود تو ازچشم انداختی

من خیلی دارم اذیت میشم ما اول ازدواجمونه چند روز بدون بچه رفتیم سفر و برگشتیم از بعد برگشتن من روی خ ...

درضمن اسی بچه های ماکه پدر خودشونن،کمی به رابطشون گیربدیم دخالت کنیم،همسرمون ناراحت میشه چه برسه شرایط شما،ناپخته رفتارنکن،آینده ی پسرتم بخاطر منطق های نادرستت به خطر ننداز

خودت تغییر کن،بااونا کاری نداشته باش