2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چی میگه؟خیلی لوسش میکنه؟یا خیلی جدی باهاش رفتار میکنه

لوسش میکنه هر چی بگه میخره اگه دلش نخواد غذا بخوره میگه تو داری اذیتش میکنی انتظار داره منم بگم باشه نخور هر موقع بخواد براش تنقلات میخره ما قبلا برنامه ریزی کرده بودیم که چه موقع های میتونه تنقلات بخوره ولی بهم ریخته از نظرش بچه هر وقت بخواد بخوابه مشکلی نیست هر چقدر بخواد با گوشی بازی کنه مشکلی نیست 

چه ناپدری خوبی🥰

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

لوسش میکنه هر چی بگه میخره اگه دلش نخواد غذا بخوره میگه تو داری اذیتش میکنی انتظار داره منم بگم باشه ...

وای منم دقیق همینطوری بزرگ شدم😂😂

زیاد سخت نگیر، سخت گیری زیاد نتیجه عکس میده 

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

لوسش میکنه هر چی بگه میخره اگه دلش نخواد غذا بخوره میگه تو داری اذیتش میکنی انتظار داره منم بگم باشه ...

براش پستای تربیتی از اینستا بفرست 

بگو نمیخوام پررو و قلدر بشه میخوام مثل خودت اقا و جنتلمن باشه

درست ترین کار وقتی بچه غذا نمیخوره اینه که به حال خودش بزاریش

چون پدرش نیست اینجوری میکنه.متاسفانه بچت بد تربیت میشه. پدرش بود مطمئنا برخورد میکرد

بعضی ها کلا اینجوری ان شوهر خواهر منم با بچه هاش همینه 

خواهرم خیلی حرص میخوره ،همش تنقلات براشون میخره ،و هر اسباب بازی که بخوان میخره

درست ترین کار وقتی بچه غذا نمیخوره اینه که به حال خودش بزاریش

در مورد خربد اسباب بازی و اینا هم برنامه ریزی کنید 

مثلا به پسرت بگو امروز می تونی پاستیل بخری 

اخر هفته می تونی چیپس و رانی بخری 

یه کمم کوتاه بیا 

اون پدر تنی خودش نیست بزار رابطه شون خوب پیش بره