2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا بزار رفیق باشن،چرا الکی رابطشونو خراب میکنی،رفاقت خیلی مهمتره،بچه رو از چشمش ننداز

من خیلی دارم اذیت میشم ما اول ازدواجمونه چند روز بدون بچه رفتیم سفر و برگشتیم از بعد برگشتن من روی خوش ندیدم عزیزم بچه مدام گیر میده بهونشو میگیره میریم بیرون هر چی ببینه باید بخرم هر روز باید تنقلات بخوره اینا همش کار اونه 

مجبوری خیلی با سیاست و آگاهانه پیش بری که هم سلامت بچت آسیب نبینه هم رابطه اونا خراب نشه

بهش پیشنهاد بدی برین یه مشاور برای رفتارهای بچه میاد؟

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  

ببین قبول کن که شرایط تو خاصه 

نمیشه همه ی تربیت ها یه جور باشه 

نمیگم مهم نیست ولی به نظر من رابطه ی بچه و پدرخوانده اش رو نسبت به چی بخوره و چی نخوره تو اولویت بذار، اگه بع دنبال ازدواج خوب و زندگی پایدار هستی...

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

دوستان راست میگن ممکنه با رفتارت بچه از چشمش بیفته.کم کم راه میفته

چی کار کنم پس بچه کمبود وزن داره دور از چشم من بهش تنقلات میده دیگه میلی به غذا نداره انقدر زحمت کشیده بودم وزنش نرمال بشه ولی دوباره وزن کم کرده باهاش منطقی صحبت میکنم قبول میکنه ولی دور از چشم من کاراشو میکنه دیشب چیپس پفک گرفته قایم کرده برده داده به بچه که تو اتاق یواشکی بخوره تا من نفهمم اعتراض میکنم میگه دلش میخواد گناه داره چرا اذیت میکنی بچه رو

تاپیک قبلیت خوندم اولا خوب صحبت کنتربیت بچه منو خراب میکنی چیه خیلی منطقی بگو آقا این کار مناسب نیست ...

میدونی چرا چون انقدر منطقی آروم صحبت کردم ولی گوش نکرده عصبی شدم