2777
2789

عطسه های من قشنگ چهارستون ساختمون به لرزش در میاره 

بعد بعضیا عطسه هاشون انقد ملوس و آرومه 

خدایی یعنی چییی 😭😭

اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی اخلاقی و رفتاری مستر دارسی هستم😼

اره برا منم تعجبه 

همچین آروووم شیک 

برا منم عین شماس 🤦😂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلش کنترل میکنیم خب 😂من خودم بلند عطسه کنم بعدش سردرد میگیرم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
منم برام سواله، عطسه برای دفع میکروب هاست، اون مدل عطسه ها چیزی رو هم دفع میکنه مگه؟؟ اصلا پرتاب ندا ...

اره بابا عطسه باید محکم باشه

عطسه من یه چی فقط شنیده میشه 🙈🙈 جلو خودمو هم نمیگیرم که بگم کنترل میکنم همینقدش میاد شوهرم میخنده ...

اقا خیلی باکلاسی