2777
2789

پوکیده و پر درد 😐

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

هنوز به اونجا نرسیدم ولی دیشب بیبی چکم مثبت شد الان ازمایش دادم دل تو دلم نیست

اصلا رو پاهام نیستم

تمام دنیا برام رنگی تر و خوشگل تر شده🥲

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسرت میخوردم میگفتم کاش هنوز باردار بودم و بچه داریم شروع نشده بود🥴

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

عاااللللللییی از سنگینی دوره بارداری راحت شده بودم 

پسر کوچولوم که ۹ ماه منتظرش بودم حالا تو بغلم جلو چشمم بود 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
هنوز به اونجا نرسیدم ولی دیشب بیبی چکم مثبت شد الان ازمایش دادم دل تو دلم نیستاصلا رو پاهام نیستمتما ...

حالتو خریدارم😍😍😍

منم همین حس و حالو ۱۴ سال پیش تجربه کردم با تک تک ذرات وجودم🥹

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

چن وقته زایمان کردی؟ طبیعی یا سزارین؟ حال روحیت خوبه؟

ار اخرین زایمانم حدود ۷سال میگذره 

طبیعی

الان که اره ولی اون موقع طبیعتا اولش خوب نیست ادم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹