2777
2789
هنوز به اونجا نرسیدم ولی دیشب بیبی چکم مثبت شد الان ازمایش دادم دل تو دلم نیستاصلا رو پاهام نیستمتما ...

میشه بگی اولین بار که بیبی چک زدی چند روز عقب انداخته بودی

مبارک باشه عزیزم

حالتو خریدارم😍😍😍منم همین حس و حالو ۱۴ سال پیش تجربه کردم با تک تک ذرات وجودم🥹

جااانم خداحفظ کنه فرزند گلتونو😍😍از استرس همش گریم میگیره🥲😂میگم نکنه بیبی چکا کاذب بودن اخه تاحالا مارک لاوین رز نگرفته بودم

هزارتا فکر میاد تو سرم اصلا میتونم مادر خوبی باشم؟ خدایا چقدر ذهنم پره 

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرازبغض وحس تنهایی ببکسی مادرم پیشم نموند خانواده شوهرم همگی موندن منم تنها بینشون غریب افتادم هرجورخواستن رفتار کردن باهام دلم برا شوهرم پرمیکشید تااینکه دیدیم ن اینا برنامه ریختن تایک سال بمونن مادرشوهرم کمر همت بسته بود برادرشوهرم هی میگف خوب یادش بده خودش کم کم یادبگیره اونم میگف ن فعلا خودم هستم یه روز دیگه روز ۵یا۶ بود شوهرم گف کم کم خودتو جمع وجور کن این مهمون بازی تموم بشه خودش دید عین کفتاررررررر نشستن نمیرن دلم بیرون رفتن باشوهرمو میخواست تنهایی باشوهرم روزی که رفتن عروسیم بود انگار 

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

حالم خوب بود . خدا رو شکر میکردم که بچه ام سالمه . اطرافیان هم محبت داشتن و کارا رو میکردن و هوامو داشتن .به شوهرم هم از قبل کلی سپرده بودم که بدونه این دوره خیلی خانم حساسه و باید بیشتر هواشو داشته باشه اونم خوب بود رفتارش . به نظرم اینا مهمه اگر خانومی که تازه زایمان کرده حال روحیش خوب باشه و توجه و محبت کافی ببینه هم زودتر بهبود پیدا میکنه هم گرفتار افسردگی نمیشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
جااانم خداحفظ کنه فرزند گلتونو😍😍از استرس همش گریم میگیره🥲😂میگم نکنه بیبی چکا کاذب بودن اخه تاحال ...

فدات شم

انشاالله کنجدت صحیح و سلامت میاد تو بغلت🥰استرس نداشته باش 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

میشه بگی اولین بار که بیبی چک زدی چند روز عقب انداخته بودیمبارک باشه عزیزم

مرسی عزیزدلم

تاپیک قبلیم هست روز موعدم بیبی چک زدم بلافاصله مثبت شد.ساعت ۱۰ ونیم ۱۱ شب بود حتی صبر نکرده بودم بدنم ادرار درست کنه قبلشم دستشویی رفته بودم

گلاب به روت یکی دو قطره ادرار داشتم از همون استفاده کردم. ینی میخوام بگم هرجور حساب کنی عجیب بوده که نشون داده

جااانم خداحفظ کنه فرزند گلتونو😍😍از استرس همش گریم میگیره🥲😂میگم نکنه بیبی چکا کاذب بودن اخه تاحال ...

اخی چند سالته ؟ 😍 یاد خودم افتادم بیست ساله ام بود و نه که بچه نمیخواستیم ولی منتظرش هم نبودم . بهت زده وایساده بودم توی مطب دکتر . همین فکرا رو میکردم . دکتر اومد بیرون منو از قبل میشناخت خندید گفت این قیافه رو میشناسم .برو همه چی درست میشه . و به لطف خدا همه چی درست شد . الان یکیش رفته اردو یکیش رفته مدرسه منم همه تلاشمو کردم مادر خوبی باشم فکر میکنم تا اینجا موفق بودم . تو هم حتما میتونی شک نکن . این حس مادرانه رو خدا توی دل ما گذاشته . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

طبیعی زایمان کرده بودم از پایین کلی بخیه داشتم...کمردرد شدید داشتم...تقریبا تا ۴ ماه پادرد شدید داشتم

بچم بشدت غرغرو بود خیییلی گریه میکرد اصلا خواب نداشت

فکر کن یه ربع میخابید دوباره بیدار میشد یعنی قشنگ روانی شده بودم...مادرم و مادرشوهرم تا ۱۰ روز نوبتی اومدن پیشم 

هرچند غذا و...درست میکردن ولی خیلی اوقات مجبور میشدم خودم بلند شم تا جای وسیله هارو بهشون نشون بدم 

یا خیلی اوقات کارهای بچه رو خودم انجام می دادم....

اخی چند سالته ؟ 😍 یاد خودم افتادم بیست ساله ام بود و نه که بچه نمیخواستیم ولی منتظرش هم نبودم . بهت ...

۲۹ عزیزدلم

قرررربونت برم چقد بغضی شدم چقد نیاز داشتم به این حرفا🫠🩷خداحفظ کنه بچه هاتونو عزیزممم

من خیلی میخواستمش ولی یهو مثل شب خواستگاری که ترس جونتو میگیره شدم

من همسرمو خیلی میخواستم ولی شب خواستگاری یهو وحشت افتاد به دلم😂الان خداروشکر خیلی راضی ام

بابت نی نی هم همینطورم خداکمکم کنه.نمیدونم استرسمو باید چیکار کنم بششششششدت استرسی ام باهرچیز کوچیکی روزانه صدبار استرس میگیرم میترسم کار دستم بده

ار اخرین زایمانم حدود ۷سال میگذره طبیعیالان که اره ولی اون موقع طبیعتا اولش خوب نیست ادم

منم ۴ ماهه زایمان کردم اما روحیه ام حال روحیم خوب نیس خدای نکرده ناشکری نمیکنم اما دس خودم نیس 

یادش بخیر یادمه من سجده شکر به جا آوردم وقتی مثبت شد 

اخی چند سالته ؟ 😍 یاد خودم افتادم بیست ساله ام بود و نه که بچه نمیخواستیم ولی منتظرش هم نبودم . بهت ...

من ۴ ماهه زایمان کردم اما حال روحیم خوب نیس دست خودم نیس ناشکری نمیکنم ولی یه جوری ام دل نازک ..گریه ..روحیه پایین ..همه کار میکنم کاراشو انجام میدم اما حس بد دارم نسبت به خودم و کلا فکرای عجیب و منفی میاد تو ذهنم ..خیلی احساسات مزخرفیه ..خودم بچه میخواستم .الان باید شااااد ترین باشم ولی حالم یجوریه مغزم یجور دیک کار میکنه

من عین دیوونه ها رفتار کردم از خودم خجالت میکشم🥴😂

نه از خوشحالیه 😍

من یادمه وقتی باردار بودم با اینکه بارداری وحشتناکی داشتم همش میگفتم خدایا بهم قوت بده خدایا بچم طوریش نشه سالم باشه و ...وقتی دنیا اومد نگاش ک میکردم قند تو دلم آب میشد