2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 21 پست
نه اینجوری هم نمیشه گفت عزیزم .. شوهر من نه حق طلاق داده و نه حق چیزی و ملک و املاک و نداده ولی دنبا ...

قطعاً همیشه استثنا وجود داره و آدما شبیه هم نیستن ولی دلیل نمیشه به همه چی خوشبین باشیم

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
بده که یک سری اطلاعات رو با شما به اشتراک گذاشتم؟ بشکنه این دست که نمک ندارهگفتم شاید بعضیا ندونن

عزیزم خیلیا می‌دونن خب همچین چیزی که میگی شاید ده درصد قبول کنن با کمتر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خیلیا می‌دونن خب همچین چیزی که میگی شاید ده درصد قبول کنن با کمتر

خیلیا هم نمیدونن من کلی گفتم نگفتم شوهرتون رو حتماً مجاب کنید که همه رو قبول کنه ضمناً میشه مبلغ مهریه رو به شدت کاهش داد ولی این حقوق رو گرفت چه اشکالی داره کسی که این حقوق رو نده یعنی یه جای کارش می‌لنگه

من به شما که ازدواج کردین کاری ندارم دخترایی هستند که به راحتی گول می‌خورن و زندگیشون تباه میشه

مرسی از اطلاعات خوبتون ولی بعید میدونم اینجا کسی دنبال آگاهی وبروز رسانی اطلاعات باشه .

نمونه اش در کامنتای که گذاشتن مشخصه. دوست دارن طبق قوانین ۱۰۰۰ سال پیش زندگی کنن .

هر قدر هم راهنمایی میکنی باز حرف خودشونو میزنن .

مرسی از اطلاعات خوبتون ولی بعید میدونم اینجا کسی دنبال آگاهی وبروز رسانی اطلاعات باشه .نمونه اش در ک ...

قربان شما ♥️✨ دیدم که شما هم چقدر تلاش داشتین که دیگران رو آگاه کنین 

کیف می‌کنم از دیدن انسان‌های شبیه شما 🧡🌹

قربان شما ♥️✨ دیدم که شما هم چقدر تلاش داشتین که دیگران رو آگاه کنین کیف می‌کنم از دیدن انسان‌های شب ...

گرچه میدونستم بی فایده هست ولی واقعا متاسف میشم از دیدن این حجم از نا آگاهی .

البته کم نیستن آقایونی که در دام خانمهای کلاه بردار می افتن به واسطه مهریه 

اگه فرزندان من روزی بخوان ازدواج کنن قطعا این قوانین وانتخاب میکنم به نفع هر دوطرف هست