2777
2789
عنوان

شوهرم برام نقشه کشیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1798 بازدید | 99 پست
چقدر خوب درک و توصیف کردی منم حال و روزم شبیه استارتر هست همه خانواده همسرم و خود همسرم باهم دست ب ...

چون خودم این شرایط دارم اینقد توهین شنیدم ولی دم نزدم حالا شدم ادم بده نمیدونم چرا میشینم فک میکنم مگه چکار بدی کردم ولی بی نتیجه است 

بنظرم همه احاطه اش کردن تو مقصری توبدی برای همین اعتماد به نفسشو ازدست داده حتی میترسه بگه نه خیلی ب ...

دقیقا از تاپیک قبلشم معلومه ک اصلا خوده شوهره مقصره، کلا پشت خانوادشه. هنوز خانواده سه نفرشون رو ب رسمیت نشناخته، تازه بهش میگ طلاقت میدم . من نمیدونم چرا اجازه میدید شوهره با این جمله تهدیدتون کنه و نمیرید شکایت کنید تا حالش جا بیاد و دیگ این جمله رو ب زبون نیاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام آشتی کنم اونا نمیخوان. شوهرمم همش میگه تو اشتباه کردی تو به مادرم مدیونی.. هرچی توضیح میدم ...

اینکه شوهر پشتت نباشه خیلی بده. به شوهرت بگو من میرم بیرون ولی بچه امم میبرم. کدوم مادری بچه شیرخواره اشو رها می کنه و میره

اون ک‌بچتو میخاد دورو هم باید بخواد اشتباه نکن کمتری نکن که اون اونا مبلمان و انتظار دارن

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بنظرم همه احاطه اش کردن تو مقصری توبدی برای همین اعتماد به نفسشو ازدست داده حتی میترسه بگه نه خیلی ب ...

آره ولی قصد من سرزنش هم نیس. ما خودمون متاسفانه با عروسمون مشکل داریم. باوجود بی احترامیایی که ازش دیدیم و نا حق هم بوده، برا دیدن بچه برادرم گاهی میریم خونه داداشم. هیچوقت بچه رو از مادرش جدا نمی کنیم، ضمن اینکه به مادرشم احترام میذاریم. با اینکه صدای جیغش و بی احترامی کردناش هرروزیه و نه تنها ما میشنویم همه همسایه ها هم در جریانن

من میخوام آشتی کنم اونا نمیخوان. شوهرمم همش میگه تو اشتباه کردی تو به مادرم مدیونی.. هرچی توضیح میدم ...

ولشون کن رو دادی محکم ب شوهرت بگو من از خونم بیرون نمیرم بخدا اینجور زندگی بدرد نمیخوره تا مرد سر عقل نیاد 

نرو لطفا 

بمون پیش بچه ات 

کسی که تو رو دوس نداشته باشه بچه ات رو هم دوس نداره 

بمون پذیرایی کن تمام 

نذار هر طور که دوس دارن بازیت بدن

این زندگی توئه

🌸تو مگو همه به جَنگند و  ز صلح من چه آید؟🌸تو یکی نِه ای هزاری تو چراغ خود بر افروز🌸
ولشون کن رو دادی محکم ب شوهرت بگو من از خونم بیرون نمیرم بخدا اینجور زندگی بدرد نمیخوره تا مرد سر عق ...

چجوری سرعقل بیارمش؟ اون منو مقصر همه چیز میدونه.. اینکارا هم بکنم فقط میخواد ردی منو کم کنه. میگه لجبازی

اینکه شوهر پشتت نباشه خیلی بده. به شوهرت بگو من میرم بیرون ولی بچه امم میبرم. کدوم مادری بچه شیرخوار ...

خب بعد میگه ما باهم حرف زدیم چرا میزنی زیر حرفت.

اون موقع چی بگم.